Café & Afterski

CopenHill’s café og afterski bar står klar i november i år!Der kommer til at være flere spise og drikkesteder på Amager Bakke. Allerede til november står skicenteret klar som indeholder skiudlejning, ski butik og café med afterski og møde faciliteter.

Caféen, som ligger lige ved foden af skibakken, udbyder flere muligheder for de forskellige målgrupper. Der er almindeligt åbent mens skibakken er åben for offentligheden, og så bydes der på afterski tors-lørdag hvor det også er muligt at booke hele caféen til private selskaber, fødselsdage, firmaarrangementer og lignende.

Der er selvfølgelig rift om at holde sin julefrokost i den helt nye bygning, og kombineret med muligheden for rundvisning på Amager Bakke er det også attraktivt at afholde et afdelingsarrangement med den opløftende oplevelse at bestige Amager Bakke og kigge udover byen fra Københavns bedste udsigt. Disse tilbud udbydes allerede inden selve skibakken er klar til skiløb, og der har været rigtigt god feedback fra dem der allerede har været på guidet tour til toppen.

”Skicenteret bliver en platform for mange glade stunder og multi anvendelse, vi glæder os til at se mødre grupper søndag formiddag og festglade studerende torsdag aften kombineret med morgenmøder for erhvervslivet fredag morgen – det bliver i ægte forstand et tilholdssted for de forskellige miljøer der anvender området rekreativt” siger Mikkel Qvistgaard som håndterer driften af faciliteterne. Mikkel har erfaring fra mange år i restaurationsbranchen samt event branchen og er vellidt for evnen til at tænke holistiske koncepter ind til privat og firma arrangementer. Derudover er han den ukronede konge af afterski. En stærk kombination af passion og professionalisme som kendetegner den måde hele driften af det rekreative område omkring Amager Bakke er bygget op omkring.