Bow Combat

Prøv vores nye aktivitet Bow Combat, når du skal ud på CopenHill!


Prøv Bow Combat på CopenHillBow Combat er en helt ny aktivitet til jeres event, gruppeudflugt, firma-arrangement, polterabend mv., og er en sikker vinder for sjov og konkurrence for dine deltagere. Spillet er supersjovt og udfordrende og alle kan være med!

Bow Combat kombinerer elementerne fra paintball og bueskydning til et actionpræget, energifuldt og sjovt spil.

I Bow Combat skyder man med bue og pil, hvor spidsen er lavet af skum. Man undgår dermed de blå mærker og smerte, som ofte følger med i et spil paintball. Man spiller to hold mod hinanden, hvor det går ud på at skyde alle sine modstandere. Men i stil med høvdingebold, så kan man genoplive sine medspillere ved at ramme en spilplade, som er placeret på banen. Så en udspekuleret taktik er helt sikkert også en fordel.

Bow Combat eller Archery Attack, Archery Tag - spillet har mange navne. Der spilles i hold af 4-6 spillere på hvert hold.

Man kan spille Bow Combat hele året rundt, og det er lige sjovt, om det er vinter eller sommer. Så snart man er igang med kampen får man varmen. Nogen spiller endda uden t-shirt om sommeren, de fleste spiller dog i normalt tøj efter sæssonen.

Få mere info og book din Bow Combat her: sales@copenhill.dk.

Bow Combat kan sagtens kompineres med en tur på ski/snowboard, en rundvisning eller mad og drikke før eller efter jeres Bow Combat kamp. :-)