Pre-DM udskydes på ubestemt tidCoronasituationen er i DFC regi, bestyrelse og arbejdsgruppe, blevet drøftet. Det er blevet besluttet at PRE-DM ikke afholdes på den planlagte dato, den 14. marts 2020.

Coronasituationen er virkelig blusset op over de seneste dage både i Danmark og rundt om i verden.

Efter tirsdagens pressemøde er der kommet skærpelser fra Stats-, Udenrigs- og Sundhedsministeriet. Alpelandene er hårdt ramt af smittefare, og da der potentielt vil være en del af tilskuerne og deltagerne, som er hjemvendt fra de ovenstående destinationer efter skiferier den seneste tid, mener vi at den mest ansvarsfulde beslutning er at udskyde arrangementet PRE-DM.

Der er stadig åbent for skiløb på CopenHill på lørdag, og jib-arenaen foran skicenteret vil være klar til de første freestylers, som gratis kan træne og have det sjovt sammen med ligesindede. CopenHill anbefaler, at man følger retningslinjerne for færden i offentlige rum. Respektér at man skal holde sig væk hvis man er syg, eller hvis man er i karantæne efter ophold med smittefare.

Aktiviteterne på CopenHill foregår udendørs og med overtøj, handsker osv. på, hvilket minimerer smittefaren. Man kan faktisk komme og stå på ski helt uden at være i berøring eller kontakt med personale, udstyr eller andet - så CopenHill fortsætter indtil videre med at have åbent og vi glæder os til at give dem der tropper op en rigtig god oplevelse.

Der vil ikke være nogen officielle konkurrencer, præmier eller lignende på dagen, men vi regner stærkt med at kunne aktivere eventet igen på et senere tidspunkt, så følg med her på siden, på DFC kanaler eller via CopenHill sociale medier.

De bedste hilsner
DFC og CopenHill teamet