Børnecamps hos CopenHill

Giv dine børn en oplevelse for livet, når CopenHill 5 gange om året afholder ski-camps for børn i alderen 6-12 år!Velkommen til en skøn og aktiv skoleferie hos CopenHill!

På CopenHill's populære ski-camps får børnene 3 timers undervisning dagligt, vekslende mellem teknik træning, freestyle træning og portbane kørsel. Det er ikke et krav at børnene har kørt på ski før, da børnene bliver delt ind på hold efter deres niveau (nybegynder, øvet, meget øvet)

Udover det daglige skiløb, underholder personalet med leg inde/ude, kælkning og kreative aktiviteter, og midt på dagen spiser vi en lækker, varm frokost sammen. Udover det, holder vi pauser med saftevand og frisk frugt.

De forskellige camps over året veksler mellem 3-5 dage, afhængig af feriernes varighed. Mødetiden er hver dag fra 09:00 til 15:00, men der er mulighed for, at børnene kan blive hentet helt frem til kl 16:30.


Kommende Camps på CopenHill & Priser

Se kommende camps og priser her: www.skischoolsnowminds.dkTilmelding og spørgsmål
Send en mail til skischool@copenhill.dk hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du vil skrive dit barn op til en kommende camp.

Vi glæder os rigtig meget til at tage imod jeres dejlige børn, og give dem nogle uforglemmelige dage på ski!