Åbningstider


Åbningstider for skibakken og vandring

Husk at være opmærksom på de aktuelle åbningstider, når du booker din skitid.
Der er fri entré til at vandre eller løbe op ad bakken til rooftop caféen indenfor vores åbningstider, samt tage elevatoren til toppen. Vil du på besøg udenfor åbningstid så skriv til [sales@copenhill.dk](vores sælgere)! Har du spørgsmål til skolebesøg så kig evt. på følgende folder

CopenHill er åben for skiløb, hiking/løberuten, skicenter, café samt baren på toppen

Vi fortsætter med at have fornøjelsen af glade gæster på skibakken - det er vi simpelthen så glade for at vi kan selv i disse tider. Vi fortsætter med at holde respektfuld afstand, så folk kan nyde det gode vejr og den fabelagtige udsigt. Sørg for ikke at være mere end 5 personer samlet, og tag venligst pænt imod personalets henvendelser hvis der er grupperinger der skal spredes.

Åbningstider for GÅENDE:

  • Mandag til Fredag kl. 12:00-20:00
  • Lørdag kl. 10:00-20:00
  • Søndag kl. 10:00-18:00NB! Åbningstiderne for gående på Amager Bakke er vejledende, der holdes længere åbent i mange weekender, og også tidligere lukket på dage med dårligt vejr

GENERELLE ÅBNINGSTIDER FOR SKILØB :

  • Mandag til fredag kl. 14:00-20:00
  • Lørdag kl. 10:00-20:00
  • Søndag kl. 10:00-18:00


Generelle åbningstider for skicenteret

Caféen har som udgangspunkt samme åbningstider som skibakken. Dog har de seneste Covid-19 restriktioner medført at skicenterets café er lukket for besøgende mens skishoppen er åben.

Der tages forbehold for særskilte arrangementer og specielle nedluksdage, som følge af beliggenheden på et forbrændingsanlæg.