Mad & Drikke

På CopenHill er der rig mulighed for køb af mad og drikke

Hele Amager Bakke inviterer til at være aktiv, hvilket forudsætter, at man kan nedkøles med en kold forfriskning eller et dejligt måltid.

Skicaféen:

I bunden af pisten findes den hyggelige skicafé. Her vil der i dagtimerne være en afslappende atmosfære, hvor I kan få serveret et let måltid og blandt andet slukke tørsten med en schiwasser eller en 1-liters weissbier for at mærke skistemningen.

Når aftenen falder på, inviterer skicaféen til klassisk østrigsk afterski. Her bliver musikken skruet op, og festen sættes i gang. Er man ikke til tyrolermusik og lederhosen, er det muligt at trække ud på terrassen udenfor skicaféen og nyde de sidste solstråler.

Læs mere om skicaféen og afterski her.


Find kontrolrapport for Lucky's her

CopenHill Rooftop Café:

Ønsker man mere af ”bjergluften”, kan en tur til toppen af CopenHill være løsningen. Her kan man nyde kolde og varme drikkevarer samt lækre snack som grillet sandwiches, supper og pandekager med udsigt udover Øresund, København og Sverige. Rooftop caféen (i 78 meters højde) indbyder også til at nyde et koldt glas vin, øl eller sodavand, mens vennerne eller familien tager en ekstra skitur ned ad bakken.

Her vil musikken være mere afdæmpet og stemningen mere afslappet, så man i ro og mag kan nyde udsigten med nogle gode drikkevarer og snacks sammen med familien eller vennerne.


Find kontrolrapport for Rooftop baren her