CopenHill stars!

Se den flotte dokumentar fra da de to mega stjerner Bjarke Ingels og Jesper Tjäder satte hinanden stævne på toppen af CopenHill.

Der snakkes skiløb, bæredygtig byudvikling og begrebet 'hedonistic sustainability', som er hvad det egentligt handler om. Altsammen krydret med lækkert skiløb og imponerende arkitektur og design skud over København.

Se med, når én af verdens bedste skiløbere, Jesper Tjäder, besøgte toppen af CopenHill sammen med Bjarke Ingels, i den nye flotte dokumentar fra Audi.
Husk at deltage i vores store åbningsweekend d. 4-6. oktober 2019. Hør mere om, hvad vi har planlagt for åbningsweekenden her.

Læs mere om samarbejdet mellem Audi og CopenHill her. Vi glæder os over vores partnere, der hver især bringer nye muligheder til vores SKI365 community.

I samarbejde med Audi har vi etableret en portbane, som giver mulighed for at træne sin teknik og konkurrere mod sine venner, familie og kolleger. Det er blot én af de mange aktiviteter, som CopenHill tlibyder til den danske befolkning.