CopenHill indgår samarbejde med GreenMobility

Læs om, hvorfor samarbejdet blev etableret, samt hvilke fordele og rabatter dette medfører.


Ski, elbiler og bæredygtighed

Vi synes, at det er drønsmart at anvende bybiler i København. Det er ofte nemmere at finde parkering, og der er næsten altid en bil i nærheden, som man let kan benytte. Derfor har CopenHill indgået et samarbejde med én af Danmarks førende bybilsfirmaer, GreenMobility.

Samarbejdet indeholder, at Green Mobility brugere opnår fordele og rabatter hos CopenHill, når man indmelder sig i vores SKI365 community, hvilket du kan gøre her.

Endvidere får alle SKI365-medlemmer fordele og rabatter hos GreenMobility, når man opretter sig som GreenMobility bruger. Man kan kort sagt kalde det en win-win for mennesker, der elsker bybiler og skisport! Dvs, at hvis du er ude på CopenHill og impulsivt får lyst til en øl efter skiløb, kan du derfor nemt lade din GreenMobility bybil stå uden videre bekymringer!

Fordele og rabatter

CopenHill fordele:

Du får 10% rabat på CopenHills caféer og restauranter, hvis du kører en GreenMobility bybil til Copenhill og stiller den på parkeringspladsen. Når du køber hos CopenHill viser du blot din GreenMobility kørselskvittering til ekspedienten, som du har modtaget på mail efter din køretur til CopenHill. Maks ét køb med 10% rabat pr. kørselskvittering. Kørselskvitteringen skal være fra samme dato, som du foretager dit køb hos CopenHill.

GreenMobility fordele:

Du får 5 minutters gratis kørsel, hvis du tager en GreenMobility bybil fra CopenHills parkeringsplads.

Lav din første skibooking her.