CopenHill ansætter til event teamet

Er du en ”can do” m/k, blæksprutte og sports-entusiast så har vi stillingen til dig på Københavns nye epicenter for urban mountain sport som skiløb, løb, hiking, klatring og meget mere. Fastansættelse muligt.Vi mangler pt. ikke flere medarbejdere i vores event team, men du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning!


Kan du smilende hjælpe børn og voksne op fra jorden i al slags vejr året rundt, mens du opererer skiliften, guider turister rundt på bjerget, eller langer øl over bar-disken? Har du en masse gode ideer, og brænder du for at være en del af et entusiastisk event-team? Så er det dig vi er på udkig efter! Velkommen til CopenHill og et job på toppen!

Hvem er CopenHill?

CopenHill A/S driver det rekreative anlæg på Amager Bakke.

Vi tilbyder en række outdoor aktiviteter midt i byen. Her kan hele familien være aktive sammen på ski, i løbeskoene, i vandrestøvlerne eller i klatreskoene.

CopenHill er en unik mulighed for at dyrke de aktiviteter på et niveau og i en højde, der indtil nu ikke har været muligt i byen. Vi er passionerede omkring hvad vi laver, og har et ungt og dynamisk team der kan møde vores besøgende i øjenhøjde. Udover de fysiske aktiviteter man kan udfolde på Amager Bakke, er vi også et offentligt tilgængeligt rekreativt område med café, restaurant, musik og klassisk afterski stemning.

Alt sammen med byens absolut bedste udsigt.

Hvad tilbyder CopenHill?

Et fedt og dynamisk arbejdsmiljø, hvor ikke 2 dage er ens. Vores medarbejdere bestræber sig på at yde den bedste service for alle vores gæster, mens de altid afprøver nye ideer og tiltag – og mens de har det sjovt! Vi ønsker at skabe uforglemmelige oplevelser for alle der besøger og arbejder hos os.

Hvem leder vi efter?

Vi leder efter energiske personer med et smil på læben, og en kæmpe can-do attitude og passion for sport og mennesker, som kan give vores gæster den bedste oplevelse hos os. Din vigtigste kvalifikation er din personlighed, og at du elsker at omgås mange forskellige mennesker i din hverdag.

Vi er rigtig glade for medarbejdere der ikke kun er på arbejde hos os, men også anvender området aktivt. Kvalifikationer der gør dig endnu mere attraktiv er:

 • God arbejdsmoral og højt humør
 • Team fokuserede og med fleksibilitet til en ekstra indsats
 • Kvaliteter og erfaringer indenfor SoMe, fotografering, fotoredigering, layout, video redigering o.lign.
 • Netværk og udadvendthed til at aktivere grupper indenfor de forskellige miljøer der færdes på CopenHill

Vi har brug for personer der er fleksible mht. arbejdstider (hverdage/aften/weekend), over 18 år, og som kan kaldes på job med kort varsel.

Eksempel på arbejdsopgaver:

 • Medhjælper ved små og store events, bar opgaver, stande og koordinator roller
 • SoMe content production og planer
 • Tourguide for grupper
 • Forefaldende praktisk arbejde og oprydning
 • Vært ved fx. børnefødselsdage og andre team events
 • Evt. hjælp som service personel ved lifterne
  Altså, alt i alt en blæksprutte der er indstillet på at kaste sig ud i lidt af hvert!


Kontakt

Hvis du har hvad der skal til og er interesseret i at blive en del af Københavns nye vartegn, hjælpe med til at lave det bedste team og arbejdsplads, så send os en ansøgning på job@copenhill.dk med emne: Event team.

Er du modig så sender du os et YouTube link til en 30-60 sek. video der fortæller hvorfor det er dig der skal have en plads på teamet.
Vi tager løbende imod ansøgninger og forventer at åbne for aktiviteterne herude i løbet af august.

For mere information om CopenHill, kan du besøge vores website på www.copenhill.dk

Vi glæder os til at høre fra dig 😊