Et job på toppen af Kbh til de service mindede?


Velkommen til CopenHill og et job på toppen af København!

Bliv en del af CopenHills event- og serviceteam på Amager Bakke! Hvis du kan lide at arbejde udenfor på et fedt rekreativt område og gerne vil være en del af et team med servicemindede og passionerede kollegaer, der alle yder en ekstra indsats for at sikre den gode serviceoplevelse, er det dig vi er på udkig efter!

Hvem er CopenHill?

CopenHill A/S driver det rekreative anlæg på Amager Bakke. Vi tilbyder en række outdoor aktiviteter midt i byen. Her kan hele familien være aktive sammen på ski, i løbeskoene, i vandrestøvlerne eller i klatreskoene.

CopenHill er en unik mulighed for at dyrke de aktiviteter på et niveau og i en højde, der indtil nu ikke har været muligt i København. Vi er passionerede omkring hvad vi laver og har et ungt og dynamisk team, der kan møde vores besøgende i øjenhøjde. Udover de fysiske aktiviteter, er vi også et offentligt tilgængeligt rekreativt område med café, restaurant, musik og klassisk afterski-stemning. Alt sammen med byens absolut bedste udsigt.

Hvad tilbyder CopenHill?

Et dynamisk arbejdsmiljø, hvor aktiviteternes succes afhænger af en stabil og professionel drift. Vores medarbejdere bestræber sig på at yde den bedste service for alle vores gæster, mens lifterne kører uden stop, og det grønne område holdes pænt! Vi ønsker at skabe uforglemmelige oplevelser for alle der besøger og arbejder hos os.

Hvem leder vi efter?

Vi leder efter energiske personer med et smil på læben, can do-attitude og passion for sport og mennesker, som kan give vores gæster den bedste oplevelse hos os. Din vigtigste kvalifikation er din personlighed, og at du elsker at omgås mange forskellige mennesker i din hverdag. Det er et krav, at du er fyldt 18 år og er flydende på dansk og engelsk, da du skal kunne kommunikere med alle vores gæster, ung som gammel.
Vi er rigtig glade for medarbejdere, der ikke kun er på arbejde hos os, men også anvender området aktivt. Kvalifikationer, der gør dig endnu mere attraktiv, inkluderer:

  • God arbejdsmoral og højt humør
  • Team-fokuseret, fleksibel og frisk på at yde en ekstra indsats
  • Løsningsorienteret
  • Du er frisk på at tage rundvisninger, stå ved lifterne samt er god til at producere SoMe-indhold!


    Vi har brug for fleksible deltidsansatte, der primært kan dække vagter fredag til søndag og kan indgå i et månedligt vagtskema og tage tilkaldevagter - også med kort varsel.

Eksempel på arbejdsopgaver:

  • Service til skiløbere og gående gæster
  • Bar-/Café-arbejde
  • Forefaldende praktisk arbejde og oprydning
  • Hjælp til event team, der afvikler aktiviteter på Amager Bakke

Vi ansætter løbende og søger altså en serviceminded profil, der er indstillet på at kaste sig ud i lidt af hvert og er klar på at træde til hurtigst muligt. Er det dig?
Kontakt

Hvis du har, hvad der skal til og er interesseret i at blive en del af CopenHill, hjælpe med at forme det bedste team og arbejdsplads, så send os en ansøgning på job@copenhill.dk med emnet: Service team.

Vi glæder os til at høre fra dig 😊

Denne artikel blev udformet den 15. juli 2021.