CopenHill søger liftansvarlige

Er du god til at yde en ekstraordinær service under alle forhold, sikre en stabil drift ved hjælp af dine tekniske kompetencer og kan du klare at arbejde ude samtidig med at sneen daler, solen skinner eller regnen pisker? Så har vi stillingen til dig!

Ansøg nu


Velkommen til CopenHill og et job på toppen af København!

Bliv en del af CopenHills driftsteam på Amager Bakke! Hvis du kan lide at arbejde udenfor på et fedt rekreativt område og gerne vil være en del af et team med servicemindede og tekniske kollegaer, der alle yder en ekstra indsats for at sikre stabil drift på liftanlægget, er det dig vi er på udkig efter!

Hvem er CopenHill?

CopenHill A/S driver det rekreative anlæg på Amager Bakke. Vi tilbyder en række outdoor aktiviteter midt i byen. Her kan hele familien være aktive sammen på ski, i løbeskoene, i vandrestøvlerne eller i klatreskoene.

CopenHill er en unik mulighed for at dyrke de aktiviteter på et niveau og i en højde, der indtil nu ikke har været muligt i København. Vi er passionerede omkring hvad vi laver og har et ungt og dynamisk team, der kan møde vores besøgende i øjenhøjde. Udover de fysiske aktiviteter, er vi også et offentligt tilgængeligt rekreativt område med café, restaurant, musik og klassisk afterski-stemning. Alt sammen med byens absolut bedste udsigt.

Hvad tilbyder CopenHill?

Et dynamisk arbejdsmiljø, hvor aktiviteternes succes afhænger af en stabil og professionel drift. Vores medarbejdere bestræber sig på at yde den bedste service for alle vores gæster, mens lifterne kører uden stop, og det grønne område holdes pænt! Vi ønsker at skabe uforglemmelige oplevelser for alle der besøger og arbejder hos os.

Hvem leder vi efter?

Vi leder efter energiske personer med et smil på læben, can-do attitude og passion for sport og mennesker, som kan give vores gæster den bedste oplevelse hos os. Din vigtigste kvalifikation er din personlighed, og at du elsker at omgås mange forskellige mennesker i din hverdag. Det er et krav, at du er flydende på dansk, da du skal kunne kommunikere med alle vores gæster, ung som gammel.

Vi er rigtig glade for medarbejdere, der ikke kun er på arbejde hos os, men også anvender området aktivt. Kvalifikationer, der gør dig endnu mere attraktiv, indeholder:

 • God arbejdsmoral og højt humør.

 • Team-fokuseret og med fleksibiliteten til at yde en ekstra indsats.

 • Mekaniske og/eller tekniske kompetencer (lifterne er ikke komplicerede, men kræver flair for teknik).

 • Løsningsorienteret og med øje for at udbedre farlige og uhensigtsmæssige hændelser inden deres frembrud.

 • Da ikke alle vores gæster taler engelsk, er det et krav at du er flydende på dansk.

 • Minimums alder 18 år

 • Det er et ekstra plus, hvis du er frisk på at tage rundvisninger, bartender tjanser samt er god til at producere SoMe content!

Vi har brug for deltidsansatte, der er fleksible mht. arbejdstider (hverdage/aften/weekend), er over 18 år, kan indgå i et ugentligt vagtskema samt tage tilkalde-vagter, og personer som kan kaldes på job med kort varsel.

Eksempel på arbejdsopgaver:

 • Service til skiløbere og gående gæster

 • Periodisk service og optimering af liftdriften (træk lift og magic carpets)

 • Forefaldende praktisk arbejde og oprydning

 • Evt. hjælp til event team, der afvikler aktiviteter på Amager Bakke

Vi søger dermed en serviceminded profil, der er indstillet på at kaste sig ud i lidt af hvert!
Kontakt

Hvis du har, hvad der skal til og er interesseret i at blive en del af CopenHill, hjælpe med at forme det bedste team og arbejdsplads, så send os en ansøgning på lift@copenhill.dk med emnet: Service team.

Vi glæder os til at høre fra dig 😊

Denne artikel blev udformet den 22. juli 2020.