CopenHill søger liftpersonale og chef

Er du god til at yde en ekstraordinær service under alle forhold, sikre en stabil drift ved hjælp af dine tekniske kompetencer og kan du klare at arbejde ude samtidig med at sneen daler, solen skinner eller regnen pisker? Så har vi stillingen til dig på Københavns nye epicenter for urban mountain sport som skiløb, løb, hiking, klatring og meget mere. Fastansættelse muligt.

Nu er der mulighed for at blive en del af CopenHills driftsteam på Amager Bakke. Hvis du kan lide at arbejde udenfor, indgå i et team med servicemindede og tekniske kollegaer der alle giver den en ekstra indsats for at sikre stabil drift på lift anlægget på Amager Bakke, samt et fint rekreativt område som de mange besøgende kan nyde - Så er det dig vi er på udkig efter!

Velkommen til CopenHill og et job på toppen!

Hvem er CopenHill?

CopenHill A/S driver det rekreative anlæg på Amager Bakke.

Vi tilbyder en række outdoor aktiviteter midt i byen. Her kan hele familien være aktive sammen på ski, i løbeskoene, i vandrestøvlerne eller i klatreskoene.

CopenHill er en unik mulighed for at dyrke de aktiviteter på et niveau og i en højde, der indtil nu ikke har været muligt i byen. Vi er passionerede omkring hvad vi laver, og har et ungt og dynamisk team der kan møde vores besøgende i øjenhøjde. Udover de fysiske aktiviteter man kan udfolde på Amager Bakke, er vi også et offentligt tilgængeligt rekreativt område med café, restaurant, musik og klassisk afterski stemning.

Alt sammen med byens absolut bedste udsigt.

Hvad tilbyder CopenHill?

Et dynamisk arbejdsmiljø, hvor de mange aktiviteter der foregår på Amager Bakke afhænger af en stabil og professionel drift. Vores medarbejdere bestræber sig på at yde den bedste service for alle vores gæster, imens lifterne kører uden stop og det grønne område holdes pænt! Vi ønsker at skabe uforglemmelige oplevelser for alle der besøger og arbejder hos os.

Hvem leder vi efter?

Vi leder efter energiske personer med et smil på læben, en can-do attitude og passion for sport og mennesker, som kan give vores gæster den bedste oplevelse hos os. Din vigtigste kvalifikation er din personlighed, og at du elsker at omgås mange forskellige mennesker i din hverdag.

Vi er rigtig glade for medarbejdere der ikke kun er på arbejde hos os, men også anvender området aktivt. Kvalifikationer der gør dig endnu mere attraktiv er:

  • God arbejdsmoral og højt humør
  • Team fokuserede og med fleksibilitet til en ekstra indsats
  • Mekaniske og/eller tekniske kompetencer (lifterne er ikke komplicerede, men kræver flair for teknik)
  • Løsningsorienterede og med øje for at udbedre farlige og uhensigtsmæssige hændelser inden de foregår

Vi har brug for personer der er fleksible mht. arbejdstider (hverdage/aften/weekend), er over 18 år, kan indgå i fast ugentligt vagt skema (fuldtidsansatte) og tilkalde vagter (deltidsansatte) og for personer som kan kaldes på job med kort varsel. Vi søger forskellige profiler fra driftschef til tilkaldevagter.

Eksempel på arbejdsopgaver:

  • Service til skiløbere der anvender lifterne
  • Periodisk service og optimering af lift driften (træk lift og magic carpets)
  • Planlægning af faste opgaver og uddeling af vagter
  • Forefaldende praktisk arbejde og oprydning
  • Evt. hjælp til event team der afvikler aktiviteter på Amager Bakke

Altså, alt i alt en service mindet profil der er indstillet på at kaste sig ud i lidt af hvert!


Kontakt

Hvis du har hvad der skal til og er interesseret i at blive en del af Københavns nye vartegn, hjælpe med til at lave det bedste team og arbejdsplads, så send os en ansøgning på job@copenhill.dk med emne: Service team.

Er du modig så sender du os et YouTube link til en 30-60 sek. video der fortæller hvorfor det er dig der skal have en plads på teamet.
Vi tager løbende imod ansøgerninger og forventer at åbne for aktiviteterne herude i løbet af august.

For mere information om CopenHill, kan du besøge vores website på www.copenhill.dk

Vi glæder os til at høre fra dig 😊