Covid-19 Info

CopenHill holder midlertidigt lukket, pt. til og med 10. maj 2020Det er stadig forsvarligt at opholde sig på Amager Bakke, da det er en udendørs facilitet med masser af plads. Arealet på Amager Bakke er 41.000 m2, og vi tillader max 100 skiløbere på bakken ad gangen. Vi har dog valgt pga. den nuværende situation med Covid-19 smitte i Danmark, at holde midlertidigt lukket.

Vi arbejder på at implementere endnu flere foranstaltninger der reducerer smitterisiko, så vi kan holde åbent for privat skiløb for familier på max 10 personer, i perioder med efterspørgsel efter friluftsaktiviteter.

På Amager Bakke kan gæsterne rent faktisk undgå at være i berøring med andre mennesker under aktiviteterne, og udover det, bærer skiløberne handsker. Risikoen for at blive smittet på Amager Bakke vurderes derfor meget lav, og vi arbejder derfor på, at man snarest muligt igen kan komme ud og stå på ski eller gå en tur op ad bakken, få gang i benene og nyde udsigten.

Hvis du booker din fremtidige skitid her, hjælper du os i en vanskelig tid, og du er sikret at kunne komme på ski på et tidspunkt efter eget valg så snart vi åbner igen. 1000 tak!

Hold øje med åbningstider og yderligere info her på siden, eller skriv dig op til vores nyhedsbrev her

Pas godt på hinanden til vi ses igen 😊

For yderligere info om corona og forholdsregler, henviser vi til Sundhedsstyrelsens anbefalinger - læs mere her