Opdateret: Covid-19 Info, stadig åben!

CopenHill har åbent, er udendørs og har MASSER af plads (Opdateret Dec 2020)Det er fuldt forsvarligt at opholde sig på Amager Bakke, da vi er en udendørs facilitet med masser af plads. Arealet på Amager Bakke er 41.000 m2, og vi tillader max 100 skiløbere på skibakken ad gangen.

Vores rooftop café på toppen er også udendørs og har en stor tagterasse med masser af plads og frisk luft. Så er du ikke til ski, snowboard, kælk eller klatring, er der stadig masser af muligheder for en corona-venlig udflugt. Her er der både adgang via elevator, trapper eller hiking ruten.

På Amager Bakke kan gæster rent faktisk undgå at være i berøring med andre mennesker under aktiviteterne. Risikoen for at blive smittet på Amager Bakke vurderes derfor meget lav og alle opfordres til stadig at komme ud og bevæge sig.

Lad os stå sammen om at gøre Corona julen 2020 fantastisk på sin egen måde, byd venner og familie på gode oplevelser med afstad på Amager Bakke.

Book din skitid på forhånd her, eller mød op. Hvis du booker forinden er du sikker på, at der er plads til dig/jer og udstyr kan klargøres inden du kommer.

Hold øje med åbningstider og yderligere info her på siden, eller skriv dig op til vores nyhedsbrev her.

Pas godt på hinanden. 😊

For yderligere info om corona og forholdsregler, henviser vi til Sundhedsstyrelsens anbefalinger - læs mere her