Efterårsferie 2023

Brug din efterårsferie på udendørs aktiviteter. CopenHill byder på meget andet end skiløb - måske du skal på skattejagt, få vind i håret på kælkebakken eller dyste i 5 kamp. Da det er efterårsferie, kan du skære dit helt eget græskar! Derudover har vi også gode tilbud i vores indendørs kaffebar på kaffe og kage.Vi trækker på de allersidste solstråler og varme dage, når vi i efterårsferien holder åbent fra 10-19 fra mandag til lørdag (16.-22. oktober).

CopenHill er én stor tagflade, der rummer aktiviteter for enhver person. Er du ikke til skiløb, kan du opleve suset på vores kælkebakke, få pulsen op på vores gå- og hikeruter, slå din store rival i et spil 5 kamp eller gå på spændende opdagelse på vores skattejagt. Du kan nyde kolde og varme drikke samt lidt let at spise i vores rooftop bar samt indendørs skicafé.

I anledningen af Halloween skal vi skære (u)hyggelige græskar. Både store som små kan deltage. Prisen er 50,- per person og 75,- for græskarudskæring + kælkning.
Det er d. 22. oktober kl 11.00 - 16.00 i Rooftop baren.

Derudover laves der også ansigtsmaling. Det koster 20,- kroner at få lavet ansigtsmaling.
Det er d. 18. oktober kl 12.00 - 17.00 i Rooftop baren.

Når efterårskulden får ram på dig, kan du søge indendøre i vores skicafé. Her serveres der kaffe og kage for 40,- kroner. (opgrader til americano, cappuccino eller cafe latte for 10,- kroner). Tilbuddet gælder kun i den indendørs skicafé og ikke i rooftop baren - fra torsdag til søndag.


Vi glæder os til at se dig!