Efterårsferien på CopenHill

Se hvad der sker på CopenHill i efterårsferien af spændende aktiviteter!

BOOK SKITID HER


COPENHILL HAR ÅBENT HELE EFTERÅRSFERIEN!

Efterårsferien starter på CopenHill lørdag d. 10/10 og varer helt til søndag d. 18/10, så tag endelig familien og vennerne under armen til en eller flere fantastiske dage på toppen af København i 85 meters højde!

Vi vil hver dag byde på skiløb, snowboarding, kælkning, løbe-/vandreture på løberuten eller trapperne, der går helt til tops til vores store tagterrasse og Rooftop Café i 78 meters højde med udsigt udover København og Øresund. Du er også velkommen til at tage vores elevator til toppen, hvor du også kan nyde noget lækkert at drikke i vores Rooftop Café.

ÅBNINGSTIDER I EFTERÅRSFERIEN UGE 42:

for både gående gæster og skiløb

Lørdag d. 10/10 til lørdag d. 17/10 - kl. 10:00-20:00
Søndag d. 18/10 - kl. 10:00-18:00

AKTIVITETER I EFTERÅRSFERIEN:


- Ski & Snowboard

Kom ud og stå på ski eller snowboard midt i København med din familie eller venner i efterårsferien. Der er forskellige niveauer, fra begynder til øvet, så alle kan være med. Det er super sjovt! Og mangler du udstyr, har vi også det, som kan bestilles samtidig med din booking. Ønsker du undervisning i ski eller snowboard, har vores skiskole instruktører, som kan hjælpe dig, om du er nybegynder eller øvet og vil lære nye tricks. Disse skal også bookes på forhånd.

Book din skitid og udstyr her.

Book instruktør eller skiskole her.

Læs mere om CopenHills ski/snowboard park her.


- Kælkning

Er du ikke til ski eller snowboard men gerne vil have vinden i håret og suset i maven? Så lej en af vores sjove kælke og rutsh afsted på CopenHill's kælkebakke i bunden af pisten. Alle er velkomne, og man kan kælke året rundt! :-)

Booking er ikke nødvendigt på forhånd. Du dukker bare op indenfor skibakkens-/skiløbets åbningstid.

Pris: 40 DKK pr. person for ubegrænset antal ture. Betaling foregår via MobilePay hos liftpersonalet i bunden af pisten.

OBS: Plastikunderlaget kræver specialdesignede kælke, så man kan og må IKKE medbringe sin egen kælk.


- Ski Camp

På CopenHill's efterårs ski-camp får børnene 3-4 timers undervisning dagligt, vekslende mellem teknik træning, freestyle træning og portbane kørsel. Det er ikke et krav at børnene har kørt på ski før, da børnene bliver delt ind på hold efter deres niveau (begynder og øvet). Udover det daglige skiløb, underholder personalet med leg inde/ude, kælkning og kreative aktiviteter, og midt på dagen spiser vi en lækker, varm frokost sammen. Udover det, holder vi pauser med saftevand og frisk frugt.

Hvornår
Efterårs Campen foregår mandag til fredag i uge 42. Campen foregår hver dag fra 09:00 til 15:00.

Lær mere eller book her

I er altid mere end velkommen til at kontakte os på skischool@copenhill.dk eller ringe til +45 71 74 19 04.

Vi ser frem til at høra fra jer. :-)


- Løbe- og vandreture

Er du interesseret i at nyde det grønne naturlandskab og udsigten på CopenHill i efterårsferien? Det er der rig mulighed for, da du både kan benytte dig af stisystemerne eller trapperne på begge sider af skibakken for at komme til tops. Ruterne tager dig igennem et spændende grønt landskab, der lægger op til aktiviteter som bjergvandring/løb eller blot en stille og rolig gåtur for at nyde udsigten udover København og Øresund i 85 meters højde. Ruterne til toppen er ca. 450 meter lange og med mulighed for at tage et hvil undervejs.

Det er gratis at gå op af tagfladen til toppen, så inviter endelige venner og familien med op. Måske de giver en drink på toppen. :-)


- Tagterrasse, Rooftop Café & Udsigtspunkt

Har du ikke lyst til at gå til toppen, har CopenHill også en elvator, der kan tage dig og dine venner til vores store tagterasse og Rooftop Café på toppen i 78 meters højde. Caféen vil have åbent hele efterårsferien med et rigt udvalg af drikkevarer, lette snacks og sæssonens is. Fra tagterassen har du udsigt udover København, Øresund og hele vejen til Sverige. Hvis du vil endnu højere op, kan du tage trapperne eller vandrestien de sidste meter til vores udsigtspunkt i 85 meters højde.

Det er gratis at benytte elevatoren på CopenHill.

Der er altså rigeligt at tage sig til CopenHill i efterårsferien. Vi glæder os til at tage imod jer! :-)