Familie Skiløb


Få fantastiske oplevelser med dem, du holder af. Vi har forskellige ski-løsninger, der er skræddersyet til familier!


Book skitid


Hos CopenHill vil vi gerne være aktive sammen, især med ens familie og kære

Vi tilbyder en bred vifte af aktiviteter og muligheder for familier, hvor bl.a. børn har muligheden for at prøve kræfter med skiløb i København.Skibakken er opdelt i tre niveauer, hvor den øverste del er for øvede, mens den midterste og nederste del er for begyndere. De tre nederste lifte er magic carpet lifte, hvor man blot stiller sig på med sine ski og bliver transporteret op på et bånd, hvilket er brugervenligt for især børn og unge.

Både øvede og begyndere, voksne og børn samt familier har muligheden for at komme på skiskole ved de meget kompetente skiinstruktører hos Ski School Snowminds CopenHill. Læs mere her om skiskolen, hvor du også kan tilgå priser m.m.

Børn og unge er fremtiden, og derfor er det vigtigt, at vi har dem i fokus. Der vil blive afholdt særskilte arrangementer både i hverdagene, weekenderne og skoleferierne, hvor vi tilbyder en række initiativer, der har fokus på ski, sjov og fællesskab. Husk at følge med her på hjemmesiden og Facebook, hvor vi annoncerer disse begivenheder.