Friday Night Freestyle


Tilbagevendende begivenhed, hvor alle freestylers er velkomne - både nybegyndere og øvede. Dato for næste freestyle events, klik her!


Book skitid


Tag jeres venner med under armen og tilbring en masse fede fredage på CopenHill!


-> NÆSTE EVENT 20. NOVEMBER: Line Skis session med kreativ konkurrence & film premiere!

Læs mere via Facebook eventet her: www.facebook.com/events/2702702783337304En gang om måneden afholdes Friday Night Freestyle på CopenHill, hvor alle er velkomne - skiløbere, snowboarders, nybegyndere og erfarne! Det hele sker fredag aften fra kl. 17 hvor der vil være stor session på bakken. Efterfølgende rykker vi op på toppen af CopenHill til freestyle hygge og fredagsbar.

Det eneste du skal gøre for at deltage, er at booke din skitid i tidsrummet, hvilket du kan gøre her. Sørg for at holde dig opdateret på de kommende freestyle events her.
Der opsættes ekstra obstacles i form af rails, bokse og hop med alle sværhedsgrader i freestyle parken på den nederste del af skibakken. Fed stemning, god musik, sjove konkurrencer, vilde præmier, vanvittige tricks og fuld gas ned ad skibakken er fællesnævnerne for arrangementet, hvorefter man kan nyde tilværelsen med en kold sodavand eller øl til afterski på toppen af skibakken.

Vi garanterer en masse sjove timer, hvor I kan shredde løs, lære nye tricks og holde stilen ved lige! Medbring dine venner og få en masse nye til Friday Night Freestyle på CopenHill.