Gratis Rulle/Skate Dag ved CopenHill

Kom ud til CopenHill og indvi vores splinternye parkeringsplads på størrelse med 2 ellevemands fodboldbaner!Asfalten på Amager Bakkes parkeringsplads er lige blevet lagt og er klar til brug. Det synes, vi er synd ikke at udnytte!

Derfor vil vi gerne invitere alle ud til en gratis rulle/skate dag, hvor vi åbner og indvier skicenteret og parkeringspladsen, og hvor man på rulleskøjter, løbehjul, skateboard og rulleski mv. kan give den gas til en sjov og hyggelig dag. Du er også velkommen, hvis du bare vil ud at nyde vejret og se vores nye skicenter samt kigge på alle de rulleglade mennesker, der ruller rundt på vores kæmpe rulleparadis.

Skicenteret, som kommer til at indeholde ski butik, udlejning, café og afterski, er også ved at være færdigt, så der er mulighed for at få lidt varme samt at købe snacks og drikke.

Der vil i løbet af dagen være forskellige aktiviteter og lege. Men dem løfter vi sløret for, når vi nærmer os dagen! :-) Til at starte med, vil vi i hvert bare rigtig gerne invitere jer ud til en super hyggelig og sjov dag på vores splinternye parkeringsplads og i vores splinternye skicenter ved CopenHill.

NB: Bemærk venligst at dette er et event for rulleglade mennesker, skibakken er ikke åben endnu - så vi må alle vente lidt endnu med at stå på ski/snowboard. Tagfladen på CopenHill/Amager Bakke er derfor ikke åben.

Arrangementet er søndag den 25. november. Vi starter kl. 10 og slutter omkring kl. 15.

Mere info følger. :-)