Gruppe Skiløb


Saml dine venner, bekendte og kolleger, så I kan opleve Københavns bedste udsigt på ski!


Book skitid


CopenHill tilbyder mange former for skiløb - dette kan foregå som en samling af venner, et firmaarrangement, polterabend, skoleudflugt, julefrokost - you name it!

CopenHill's fundament handler om at være aktive sammen. Dette forsøger vi at iscenesætte i alle vores foretagender. Derfor tilbyder vi alle former for sammensætninger af gruppe skiløb, således I har muligheden for at nyde skibakken sammen med dine venner, skolekammerater og kolleger.

Vil man en gruppe på ski, kan man lave én samlet booking eller sende invitationer ud på e-mail til sine venner og kolleger, hvorefter vennerne kan godkende invitationen om at komme på ski. På den måde kan du hurtigt og simpelt få samlet en gruppe at tage på ski sammen med.

Efter en fed skioplevelse kan man naturligvis bevæge sig ned som gruppe til skicentret, hvor caféens personale står klar til at betjene jer, i så fald at man vil nyde en god omgang afterski som prikken over i'et.

Vi sørger for at danne rammerne for en unik skioplevelse til jer! I er velkomne til at kontakte os og modtage et tilbud til jeres næste gruppearrangement via events@copenhill.dk. Hvis I er et firma, kan I læse mere om vores firmaløsninger her.