Højdepunkter fra World Snow Day 2020

Den 19. januar 2020 blev World Snow Day for første gang afholdt på CopenHill! Læs mere og se billeder nedenfor!

Vinter Skicamp i uge 7


World Snow Day 2020 på CopenHillOBS. Var du ikke en af de heldige der fik plads på World Snow Day? Send en mail til worldsnowday@copenhill.dk, og skriv dig på ventelisten til vores næste lignende arrangement!

Den 19. januar 2020 afholdtes World Snow Day for første gang på dansk jord, nærmere bestemt på Amager Bakke! Initiativet startede allerede tilbage i 2007, med kampagnen "Bring Children to the Snow", og fokuserer på at få flere børn og unge interesserede i den fantastiske skisport.

Hos CopenHill har vi ingen sne, men det er som bekendt ikke længere nogen hindring for at stå på ski i København! 123 børn deltog i arrangementet, som stod på 1 times skiløb inkl. undervisning på hold, fordelt over 3 tidsrum i løbet af eftermiddagen. Vejrguderne var med os - solen stod højt på bakken, og de fremmødte børn var glade og mega seje og modige på ski 😊 Det var en fornøjelse for os alle, at se skibakken fyldt med børn og familier.

Vi glæder os allerede til næste år, og overvejer i mellemtiden at holde flere af denne slags arrangementer, for alle dem der desværre kun fik plads på ventelisten. Følg med her på vores website under Kommende Events, hvor vi poster mange flere børnearrangementer løbende.

Hvis dine unger ikke skal på skiferie i uge 7 - så send dem på ski på vores fantastiske børnecamp! Den byder på 4-dages ski og sjov med daglig undervisning i 3 timer samt kælkning og sjove aktiviteter. Læs mere om campen her.