Julehygge på CopenHill

Find dit juletræ, eller nyd at være klar til at skrue op for julehumøret

Book her


Vil du også sikre dig at juleminderne fra 2020 skal være andet end indespærring og isolation?

Julehyggen spreder sig på CopenHill og uanset om du er i bunden af skibakken eller på toppen af bjerget, kan du mærke julestemningen brede sig.

For mange familier er det en tradition at købe det årlige juletræ i fællesskab, og hos Copenhill bakker vi op om traditionen.

I år er det muligt at købe smukke nordmannsgran ved liftpersonalet i bunden af skibakken. Træerne koster kun 300,- hvadenten du går efter et på 2.5 meter eller skal bruge et mindre altan træ på 1.5 meter

Mens man finder lige netop det træ der passer til en eget temperament, så kan man varme sig med en højtbelagt CopenHill kakao eller vælge mellem den traditionelle røde glögg eller prøve favoritten på rooftop baren: Æble/ingefær glögg med el. uden akvavit fra Copenhagen Distillery.

Skal man virkelig forkæles på juletræs turen, så er det om at klikke i bindingerne og skære nogle sving på skibakken eller tage en kælketur som har grine garanti for de mindste.

Snyd ikke dig selv for turen til toppen, så du kan se den tidlige solnedgang eller lysene over byen. Selvom vi holder afstand og spritter af, kan man tydeligt mærke at der er god plads til julehyggen.