Julecamp hos CopenHill uge 52

I juleferien 2019 inviterede CopenHill og Ski School Snowminds til 3-dages børne ski-camp, hvor latter, leg og ikke mindst skiløb stod højt på programmet!

Tilmelding til Vinter Skicamp i uge 7


Jule Skicamp for børn i uge 52, 2019

Dagene bestod af tre timers skiundersvisning fra tre Ski School Snowminds instruktører, som tog sig godt af alle 20 børn. Skiinstruktørerne var gode til at imødekomme alle børnenes niveauer, så hver elev blev udfordret på sit skiløb. Alle på campen opnåede personlige sejre, om det var den perfekte plov, hop på freestyle obstacles eller gå fra den blå pist på CopenHill til den røde.

Hver sejr blev fejret med high fives af instruktørerne, og der blev delt mange ud i løbet af campen! Når børnene ikke stod på ski, blev der kælket, leget og grinet. Med andre ord, var julecampen en succes for CopenHill men endnu vigtigere - så havde børnene en sjov og lærerig juleferie, som har givet dem blod på ski-tanden, og som vi nu kan byde varmt velkommen i Danmarks fællesskab for skiløbere og snowboardere!

Vi vil gerne sige tusind tak til alle de børn som deltog i campen, det har været en ren fornøjelse at se jeres udvikling. Vi ser frem til at afvikle flere lignende camps, hvor vi håber at udvikle mange flere ski-entusiaster!

Hvis dine unger skulle have lyst til at prøve kræfter med skiløb, eller bare blive bedre på pisten og have det sjovt - så afholder vi endnu en af vores populære camps allerede igen i uge 7, fra den 10-13. februar. Stay tuned for mere info snarest. Tilmelding foregår via mini@ski365.dk :-)

Kærlig hilsen
CopenHill teamet