CopenHill's Julegaveidéer


Giv en gave, som du aldrig har givet før. Gavekort, udstyr, oplevelser og meget mere på CopenHill!


Gavekort og Skipakker


Denne jul

CopenHill

CopenHill tilbyder i fællesskab med Salomon, Snowminds og RUN365 en masse fede julegaveidéer til dem du holder af. Nedenfor kan du finde gavekort, udstyr, skiundervisning og firmaarrangementer blandt juletilbuddene - der er noget for alle!
Gavekort, årskort, fordelskort og pakker

En perfekt julegave til én du holder af, er et gavekort til CopenHill, så den perfekte skioplevelse kan skræddersys til at passe jeres behov. Man kan også købe et fordelskort eller et årskort, hvor modtageren får ubegrænsede skimuligheder på CopenHill.

Mest populære: Gavekort på 500 DKK

Mest for pengene: Årskort (inkl. weeekender) til 2.495 DKK

Læs mere om vores forskellige julepakker og gavekort her.

Salomon Brand Store CopenHill

Salomon Brand Store på CopenHill udbyder både ski, udstyr og skitøj, men også sportstøj og -sko i alle størrelser og varianter af høj kvalitet. Nedenfor præsenteres tre populære julegaver til dette års skisæson. Læs om alle Salomons produkter her. Du kan også besøge skishoppen i skicentret på CopenHill.
QST Charge - Hjelm

QST Charge er lavet til et skieventyr ud over det sædvanlige med ny, dobbelt aktiv ventilation og en AdvancedSkin ActiveDry- og Merino-foring som sørger for at temperaturen i hjelmen altid er lige tilpas.
Pris: DKK 1400,-
Læs mere om Salomons hjelm her.

Secondskin Flexcell SL - Rygskjold

Lettere og mere fleksibelt end tidligere, dette rygskjold giver det opdaterede Secondskin Flexcell den ideelle kombination af beskyttelse af ryggen samt et varmelag, som man kan ånde i. Med AdvancedSkin ActiveDry som liner, bliver du ikke gennemblødt af sved under rygskjoldet. Høj kvalitet og maximal beskyttele.
Pris: DKK 1500,-
Læs mere om Salomons rygskjold her.

LoFi - Goggles

Simple og med en nytænkende stil er Salomons Lo Fi en ny goggle i 2019. De kommer med to linser, som nemt kan skiftes afhængende af vejret på bjerget.
Pris: DKK 1200,-
Læs mere om Salomons goggles her.

Ski School Snowminds CopenHill

Ski School Snowminds varetager skiundervisningen på CopenHill og har nedenfor udpeget deres mest populære undervisningspakker, både på ski og snowboard. Tilmelding foregår via mail: skischool@copenhill.dk. Læs mere om skiundervisningen på CopenHill her.
Varm op til din skiferie

Gør dig klar til din skiferie og bliv undervist af Ski School Snowminds' kompetente skiinstruktører. Dette er en perfekt mulighed for vennerne eller familien at få formen på plads eller lære det grundlæggende inden afrejse. Denne pakke er på 3 x 2 timers skiundervisning.
Pris: DKK 795,- + liftkort

Vil du have din nybegynder kæreste med på ski?

Hver søndag afholder Ski School Snowminds nybegynderhold fra kl. 14:00, hvor alle er velkomne til at prøve kræfter med alpin skiløb. Det er en skøn gaveidé til sin kæreste, der endnu ikke har fået fornøjelsen af skiløb.
Pris: DKK 195,- + liftkort

Vil du gerne lære at køre Freestyle?

Friday Night Freestyle er et tilbagevendende event, som foregår på CopenHill ca. hver anden fredag fra kl. 17:00-20:00. Følg med både på Facebook eller Instagram for at være opdateret på, hvornår Friday Night Freestyle er planlagt. Skiundervisningen starter kl. 17:30.
Pris: DKK 195,- + liftkort

RUN365

Vores løbe-community, RUN365, udbyder her i julen et fantastisk tilbud for virksomheder på 50%. RUN365 arrangerer også en masse løbeevents ugentligt på CopenHill, både for privatpersoner og firmaer.
Juletilbud: 50% på løbetræningsarrangement med dit firma

En sjov løbedag med jeres firma på CopenHill tilbydes sammen med vores super erfarne instruktørteam. I får sved på panden, kendskab til "bjergløb" i København samt en sjov og anderledes teambuilding oplevelse. Der er plads til alle, både nybegyndere og garvede løbere.

Skriv en mail til copenhill@run365.dk med det "hemmelige" kodeord: 'Jul i RUN365' for at få 50% på jeres firmaarrangement og inkludér, hvor mange I regner med at blive og en passende dato.

Lucky's

Alle julegaver kan kombineres med at besøge afterski baren, som befinder sig i skicentret for bunden af skibakken. Her serveres der glögg, kaffe, varm kakao og delikatesser i løbet af hele december måned. Book et særskilt arrangement for dit firma eller gruppe via sales@copenhill.dk. Læs mere om mulighederne her.

I ønskes alle en glædelig jul og et godt nytår!