Kommende events hos CopenHill


Event program - 2019

Hos CopenHill har vi altid en masse spændende events på tegnebrættet og i kalenderen! Følg med her på siden, hvor vores kalender vil blive opdateret løbende.


4-6. oktober - ÅBNINGSWEEKEND!

CopenHill åbner den 4. oktober og slår dørene op for en weekend fyldt med ski, sjove aktiviteter, underholdning, koncerter, talks og meget meget mere! Læs mere om programmet her.

Fredag d. 11. oktober – Kulturnat

På Kulturnatten afholder vi guided tours på vandreruten for alle kulturpasholdere. På toppen af bakken vil der være musik og vinsmagning af Erik Sørensens Vine. Skibakken vil være åben for booking som normalt. Læs mere her.

Uge 42 – Efterårscamp for børn

I uge 42 inviterer vi alle skiglade børn til at joine os på vores super fede efterårsferie-camp for børn i alderen 6-11 år. Det bliver 4 dage spækfyldt med skiløb, underholdning og sjov. Læs mere her.

Lørdag d. 26. oktober – Halloween for børn

CopenHill inviterer alle børn til en u-hyggelig ski-oplevelse på bakken! Find skiene og dit bedste kostume frem, og mød os i mørket! Mere info følger snarest.

Fredag d. 1. november - J-Dag

Hvor skal man være når sneen falder? Selvfølgelig på CopenHill! Kom og stå på ski og hold fest med os, når vi byder julesæsonen velkommen og nyder årets første juleøl i baren efter en god dag på ski! Mere info følger snarest.

Søndag d. 10. november - Mortens aften: Ski og grill

Mortens And smager bare bedre på grill! Vi tænder derfor op i grillen og kæler for din and og holder din øl på køl, mens du suser ned ad skibakken. Mere info følger snarest.

Uge 47 - Loppemarked inden skisæson

Er dine unger vokset ud af deres skistøvler? Strammer dit skitøj, eller trænger du bare til noget nyt? CopenHill afholder i uge 47 et ski-loppemarked, inden sæsonen for alvor går i gang. Kom og gør et kup eller tjen lidt penge på dine gamle ski. Måske skal dine loppefund lige testes på bakken? Mere info følger snarest.

Søndag d. 1. december – 1. søndag i advent

Vi pynter skicenteret op til jul og lukker bakken af til kælkning! Kom og vær med til at lave juledekorationer med ungerne og få fart på kælken på vores børnebakke! Mere info følger snarest.

Uge 52 - Juleferie camp

I uge 52 inviterer vi alle skiglade børn til at joine os på vores fede jule-camp. Det bliver 3 dage spækfyldt med skiløb, kælkning og alt hvad der hører julen til! Mere info følger snarest.