Kommende events hos CopenHill


Hos CopenHill har vi altid en masse spændende events på tegnebrættet og i kalenderen! Følg med her på siden, hvor vores kalender vil blive opdateret løbende.


2019

Søndag den 1. december – 1. søndag i advent

CopenHill pynter skicenteret op til jul og inviterer på kælkning! Kom og vær med til at lave juledekorationer med ungerne og få fart på kælken på vores børnebakke! Mere info følger.

Søndag den 8. december - Trails X-mas Julemands-løb

Udklædt som julemand skal du kæmpe dig til toppen af CopenHill for at hente dine gaver. Hvor mange gaver kan du nå at hente på 45 minutter? Læs mere her.

Fredag den 20. december - Friday Night Freestyle III - Special m. glögg

I anledning af julesæsonen arrangerer CopenHill Friday Night Freestyle Special, hvor vi har udsigt til en formidabel freestyle aften, forhåbentlig med sne på bakken. Alle er velkomne til at shredde med og vise deres tricks på de diverse obstacles. Mere info følger.

Uge 52 - Jule-skicamp for børn

Den 28-30. december inviterer vi alle skiglade børn til at joine os på vores fede jule-skicamp. Det bliver 3 dage spækfyldt med skiløb, kælkning og alt hvad der hører julen til! Mere info følger.

2020

Fredag den 14. februar - Valentinsdag

Tag din date med ud til en romantisk dag på CopenHill! Vi vil sørge for hyggelige omgivelser og stemning, hvor kærligheden kan få lov at blomstre i det smukke naturlandskab på bakken! Mere info følger.

Søndag den 23. februar - Fastelavn for børn

En fast tradition, der naturligvis skal opleves på CopenHill! Børn kan for første gang slå katten af tønden, mens de står på ski i deres flotte kostumer. Det vil være en dag fyldt med masser af smil og godt humør for alle! Mere info følger.