Amager Bakke indvies officielt 4. oktober 2019!

Langt om længe... Nu har vi en dato for den officielle åbning! Vi åbner op for ski booking systemet til august, og forhåbentligt kan vi allerede bruge anlægget til ski og løb inden 4. oktober. Følg med her for seneste nyt.

SKI365 signup


Officiel åbning af Amager Bakke 4. oktober

Vi kommer tættere og tættere på tidspunktet, hvor vi kan invitere besøgende til ski, klatring, hiking, løb, spisning, fest og alle mulige sjove arrangementer på Amager Bakke/CopenHill.

Der bliver skrevet meget omkring hvornår og hvorledes der åbnes op for herlighederne på CopenHill, og nu er der endelig blevet meldt en officiel åbningsdato ud: 4. oktober 2019.

Byggeriet af tagfladen på Amager Bakke er afsluttet. Lifter er installeret, testet og godkendt. Skicenter med shop, afterski, udlejning osv. er færdiggjort. Elevatorer og løbestier er konstrueret. Alt det fysiske på nær verdens højeste klatrevæg er altså klar, mens vi har ventet på at få myndighedsgodkendelserne på plads.

På skidelen har vi afholdt en række værdifulde tests af Neveplast skimaterialet. Hvis du vil lære mere om underlaget, kan du finde en informativ video med Thomas Uhrskov her. Det har taget sin tid at installere underlaget, forankre det til tagfladen med jord og drænmåtter, som sikrer en god skioplevelse – men det har været ventetiden værd. Vores testpersoner har været vældigt tilfredse med skioplevelserne, og det er vi også selv i CopenHill teamet.

Hvis du er interesseret i at se mere til testskiløbet, har vi optaget lidt film fra forløbet, som kan ses her. Ellers har TV2 Lorry dækket to af de tests, der er foretaget.

Den her reportage fra TV2 Lorry giver et virkelig godt indtryk af Københavns nye vartegn. Nedenstående video kan suppleres med en fakta fyldt artikel fra Lorry: "Københavns nye, kunstige skibakke holder åbent i vinterferien".

Samme resultat kom der ud af den første test. Her var panelet de dygtige skiløbere, der har været med til at teste forskellige skiunderlag siden projektets begyndelse "Ski-ekspert uddeler topkarakter: Snart åbner Amager Bakke".

Hvornår kan vi igen prøve skiløbet af?

Og hvordan kommer du på ski?

Vores officielle åbning er den 4. oktober, og efterfølgende kan du komme på ski. Du skal melde dig ind i vores SKI365 community for at booke en ski-tid, hvilket du kan gøre her.

For at alle kan få en god oplevelse, vil der altid være en begrænsning på antallet af skiløbere på skibakken. Det anbefales, at man booker sin skitid på forhånd for ikke at gå forgæves.

Årskort holdere står på ski uden at betale for deres skitimer samt uden at deres 365 dages varighed på årskort påvirkes, så det er attraktivt at blive årskort- eller årskort hverdagsholder allerede nu. Priserne starter fra 1495,-. Du kan læse mere om priserne her for at sikre dig dit årskort eller gavekort ved at trykke her.


Hvad planlægges der til den officielle åbning?

Og kan jeg bidrage?

Vi vil gerne statuere, at Amager Bakke er blevet en del af byen. Derfor planlægger vi en 3-dages folkefest den 4-6 oktober med sportsaktiviteter, konkurrencer, fest og koncerter med fokus på at vise, hvad byens nye bjergsports-mekka tilbyder.

Vi er en platform som byder ildsjæle velkomne til at tage initiativ til bæredygtige talks, konkurrencer og aktiviteter på det rekreative område eller som generelt har noget at tilbyde københavnerne i en åbningskontekst. Du kan se vores program for åbningsweekenden her: