Vores skibooking-system er klar!

Her er, hvad du skal vide, når du booker skitid på CopenHill.

Book din skitid her


Nu kan du booke din skitid hos CopenHill!

Amager Bakke er et imponerende værk, og bakken kan rumme mange skiløbere ad gangen. Vi har valgt at sætte en begrænsning på antallet af samtidige skiløbere for at minimere kødannelse, og man skal derfor booke sin skitid, inden man kan komme på ski. Det gælder alle forskellige medlemskategorier, også årskortholdere.

Årskortholdere skal dog ikke betale for deres skitid (undtagen årskort-hverdag medlemmer, som har egenbetaling i weekender samt på helligdage).

Årskortholdere kan have 2 aktive bookinger ad gangen på max 4 timer hver. Vi har sat denne begrænsning for at gøre oplevelsen så god som mulig for dig og andre brugere af skibakken. Det betyder også, at årskortholdere skal huske at afmelde deres skitid, såfremt de ikke kan møde op - ellers vil der være et gebyr på 100 DKK, som skal betales inden årskortholderen kan aktivere næste booking.

Afbestillingsregler

Årskortholdere:

  • Op til 24 timer før ens booket skitid starter kan bookingen flyttes/afbestilles.
  • 0-24 timer før booket skitid vil der være et gebyr på 100 DKK ved afbestilling. Der vil være låst for bookinger for årskortholderen, indtil gebyret er betalt. Allerede bestilte bookinger vil ikke være aktive, før gebyret er betalt.

Fordelskort og Basiskort:

  • Op til 10 dage inden booket skitid kan booking rykkes uden ekstrabetaling, eller få udstedt tilgodebevis til senere booking af skitid.
  • Op til 24 timer inden booket skitid kan man med købt afbestillingsforsikring rykke sin skitid eller få tilgodebevis til senere booking af skitid.
  • 0-24 timer før booket skitid er booking låst. Dog kan man med købt afbestillingsforsikring ved sygdom få udstedt tilgodebevis til senere booking af skitid (kræver fremvisning af lægeerklæring).

Ulykke og ansvarsforsikring

Ulykke og ansvarsforsikring er obligatorisk for alle besøgende på Amager Bakke og tilkøbes ved booking af skitid. Årskortholdere har ulykkes- og ansvarsforsikring på årsbasis, som tilkøbes ved første booking af skitid på CopenHill. Har man en privat ulykkes/ansvarsforsikring der dækker, kan man ved at sende billeddokumentation til insurance@copenhill.dk få refunderet betalingen for sin obligatoriske CopenHill forsikring.

Hvordan booker jeg skitid?

Her kan du se en kort video, der viser, hvordan man kan booke skitid på CopenHill.Er man allerede medlem, skal man starte med at logge ind på sin bruger. Ellers oprettes der en ny bruger.

Vil man en gruppe på ski, kan man lave en samlet booking med venner eller sende invitationer ud på e-mail, hvorefter vennerne kan godkende invitationen til at komme på ski på CopenHill. På den måde kan du hurtigt og simpelt få samlet en gruppe at tage på ski sammen med.

Er man så heldig at have modtaget et gavekort, indtastes denne i "voucher" feltet, når man booker sin første skitid på CopenHill.