Mega freestyle event og legendarisk rooftop afterparty: Scandinavian Team Battle

Sensationelt freestyle ski event & legendarisk afterparty med surprise koncert!En Københavner begivenhed af de helt store foregår søndag 27. juni 2021!

I et land uden bjerge mødes 10 af verdens allerbedste freestyle skiløbere. De konkurrerer i en innovativ team battle hvor de agerer som landshold i en mini turnering mellem USA, UK, Sverige, Norge og Danmark.

Der er både X games vindere, Danmarksmestre og en OL guldvinder på programmet, og alt foregår midt i København på Amager Bakke søndag 27.juni 2021.

Freestyle miljøet på CopenHill vokser og vokser. Båret på skuldrene af lokale initiativtagere og engagerede skiløbere er der gennem det seneste år afholdt adskillige Friday Night Freestyle konkurrencer, tirsdags sessions og bonus sessions om torsdagene. De unge drenge og piger giver den gas med deres ældre ligeså passionerede freestylers, og de hygger igennem! Samme hygge vil man opleve blandt verdenseliten, og det er lidt ligesom at samle Ronaldo, Messi og Mbappé når man kigger på listen over deltagere i søndagens konkurrence; Woodsy, Tjäder, Stevenson, Ferdi m.fl. battler mod de danske helte Jakob og Isabella i et par timer hvor der bliver fuld gang i action.

Alle kan kigge med, man kan enten komme tidligt og håbe på, at der er plads på lægterne, eller man kan købe en billet, så man er sikret plads langs skibakken og til den legendariske rooftop afterparty hvor nogle af landets bedste DJs samt en surprise koncert står for underholdningen til både de internationale stjerner og de mange gæster der kan mærke sommerferien er om hjørnet eller måske allerede starte.

Læs mere om eventet og tilmeld dig på FaceBook her