Uge 7 2019 guide til CopenHill

VELKOMMEN TIL COPENHILL I UGE 7 2019!

  • ALT DU SKAL VIDE INDEN DIT BESØG!

Vi har glædet os rigtig meget til, for første gang at tage imod gæster på skibakken!

I vinterferien uge 7 2019 åbner vi ekstraordinært halvdelen af skibakken for 2 dages skiløb (tirsdag og onsdag), med konceptet HALV BAKKE - HALV PRIS. Der vil være et max. antal på 75 personer i timen, så skynd dig at booke din skitid her på websitet! Bookingen åbner i ugen op til skiløbet starter, sign op til SKI365 for at være blandt de første der får besked. Her er de ting du skal vide inden dit besøg:


SIKKERHED

Af sikkerhedsmæssige årsager, er det i denne ekstraordinære testperiode kun tilladt at færdes på bakken på ski eller snowboard, og du skal have et gyldigt skipas. Da området stadig er en byggeplads, er det vigtigt at du holder dig inden for de afspærrede områder. Det er på samme måde heller ikke tilladt at vandre op ad bakken, og kælkning vil også være forbudt.

Åbningstider

Tirsdag: 10-21
Onsdag: 10-18


HJEMMEFRA:

Booking af ski-tid

For at undgå at nogen skal gå forgæves, skal du booke din ski-tid inden dit besøg på vores website.
Ved ankomst til skicenteret, afhenter du dit kort i automaten lige inden for døren, hvor du scanner din bekræftelses-kode. Liftkortet gælder til de aktive lifter.

Anbefalet aldersgruppe

CopenHill er for alle, og der er derfor ingen aldersbegrænsning. Vi anbefaler dog at de helt små får skiskole-undervisning de første gange, så de får en god start på deres skiløb. Skiinstruktørerne kan også hjælpe øvede skiløbere videre med deres skiløb.

Transport og parkering

Bil: Det er nemt at komme til CopenHill med bil, og parkering er gratis. P-pladsen foran ARC skal benyttes (se kort), og det er vigtigt at du holder dig indenfor de markerede områder, da hele arealet omkring ARC stadig er en byggeplads.
Bus: Bus 9A kører fra bl.a. Hovedbanegården, og stoppestedet ”Lynetten” ligger 5 min.s gang fra CopenHill.
Cykel: På cykel tager det ca. 10 minutter fra Indre By via Inderhavnsbroen.

Påklædning

Vi har ingen specifikke krav om påklædning, men anbefaler at du står på ski med lange bukser og ærmer samt handsker, for at begrænse skader ved fald. Vær opmærksom på, at silikonen på bakken er noget klistret stads, som kan smitte af på tøjet hvis man fx. bærer skiene over skulderen. Silikonen kan tørres af udstyret med en fugtig klud.
Vi anbefaler at alle tager sikkerhedsmæssige forholdsregler og bærer hjelm under skiløb.

PÅ BAKKEN:

Udstyr

I vores skicenter står Steep & Deep klar med skiudlejning. Her kan du leje alt udstyr, boards osv. Priserne i denne særlige test-periode er som følger:

Ski: DKK 100
Snowboard: DKK 100 (for børn min. 40 kg/sko str. 36)
Støvler: DKK 50
Hjelm: Gratis

Hvis du skal leje udstyr, så kom 30 min. inden din ski-tid starter, så du kan få udleveret udstyret. Udstyret skal afleveres i skiudlejningen igen senest 30. min efter din ski-tid slutter.

Hvis du vil købe dit eget udstyr, er Salomon Brand Store CopenHill klar med alt hvad hjertet begærer.
Du er også meget velkommen til at bruge dit eget udstyr, så længe det er ordentligt vedligeholdt. Hvis dine ski er for slidte, tilbyder skiudlejningen gratis låneski, mens dine egne ski er til service. Hør mere om dette i skiudlejningen.

Omklædning

Vi har desværre begrænsede omklædningsfaciliteter, så sørg for at hoppe i skitøjet i bilen eller hjemmefra.

Forplejning

I skicenteret finder du vores bar og cafe, der serverer varme og kolde drikkevarer, samt snacks og lettere retter. Det er også her, der vil være skruet op for afterski op ad eftermiddagene.

Vi vil selvfølgelig være der til at hjælpe dig med yderligere spørgsmål på dagen, og glæder os meget til at tage imod dig! 😊 Vi ses

KORT: