Uhrskov tester skiplast

Sammen med CopenHill tog Thomas Uhrskov til Italien for at teste skiunderlaget, som kommer på Amager Bakke. Han var begejstret, og i en 5-minutters kortfilm giver han gode råd til skiløb på Københavns skibakke.


Thomas Uhrskov tester skiplast og giver gode råd til skiløb på Amager Bakke!

Hvordan er det at stå på ski på plastik? Og hvad skal man egentlig tage højde for? Det er uden tvivl blandt de spørgsmål, som mange skiinteresserede har stillet sig selv, når snakken falder på Københavns helårs skianlæg på Amager Bakke.

Men nu er der ikke længere grund til tvivl. CopenHill - som kommer til at stå for driften af skianlægget - har netop udgivet en 5-minutters kortfilm i samarbejde med dansk skiløbs ’grandold-man’, Thomas Uhrskov.

Uhrskov rejser til Bergamo i Italien, hvor skiplasten produceres og testes. Og selvom temperaturen denne sensommerdag sneg sig op over 20 graders varme, er det tydeligt at mærke begejstringen for underlaget og skioplevelsen.

De fleste kender nok Uhrskov fra de utallige TV-serier "På ski igen", "På ski igen, igen", "To på ski" osv. Den nye kortfilm vækker derfor glæde hos de mange fans, da Thomas Uhrskov benytter sin velkendte og folkelige fortællerstil til at give gode råd omkring underlaget, udstyret, niveauet samt børneskiløb på CopenHill.

Og hvis kortfilmen skulle give de skiinteresserede lyst til at forære deres venner eller familiemedlemmer en gave eller to, så kan man købe gavekort til skioplevelser på CopenHill via deres hjemmeside.

Hvis de skiinteresserede også har lyst til at booke deres skitid allerede nu, kan de også gøre dette nu, inden vi afholder vores store åbningsweekend d. 4-6. oktober 2019.

Se den fulde video HER.

Hvis de skiinteresserede også har lyst til at booke deres skitid allerede nu, kan de også gøre dette, inden vi afholder vores store åbningsweekend d. 4-6. oktober 2019.

BAGGRUNDSINFO

Uklarhed om ’plastikskiløb’ dannede rammen for produktionen.

Forud for produktionen af kortfilmen blev der foretaget en dybdegående analyse af potentielle gæster på CopenHill. Det viste sig, at det er almenkendt i befolkningen, at København får et skianlæg på toppen af Amager Bakke. Men det viste sig - som forventet - også, at viden omkring den faktiske skioplevelse på underlaget var begrænset.

Det blev derfor besluttet at lave en oplysende og informativ kortfilm. for at give folk svar på de spørgsmål som ofte opstår, når snakken falder på Amager Bakke og skiløb. CopenHill valgte at alliere sig med dansk skiløbs ’grand-old-man’, Thomas Uhrskov, som den troværdige og objektive fortæller.

Urban Ski Lab i italienske Bergamo blev valgt som location, således det kunstige skiunderlag, Neveplast, kunne testes - det samme underlag, som er på toppen af Amager Bakke.

CopenHill - Københavns nye vartegn

Tagparken på det 85 meter høje prestigebyggeri tegnet af Bjarke Ingels Group indeholder udover den 430 meter lang skibakke: verdens højeste klatrevæg, et stinetværk til løb og vandring, et skicenter med udlejning, butik og afterski/café, samt en restaurant på toppen med panoramaudsigt over Øresund og Københavns skyline.

Det er gratis at besøge tagparken på CopenHill, men der opkræves betaling for at benytte skianlægget.