NYHED

Uhrskov tester skiplast

Sammen med CopenHill tog Thomas Uhrskov fornylig til Italien, for at teste det skiunderlag som kommer på Amager Bakke. Han var begejstret, og i en ny fem-minutters kortfilm, giver han gode råd til skiløb på Københavns nye bakke.


Thomas Uhrskov tester skiplast og giver gode råd til skiløb på Amager Bakke!

Hvordan er det at stå på ski på plastik? Og hvad skal man egentlig tage højde for? Det er uden tvivl blandt de spørgsmål, som mange skiinteresserede har stillet sig selv, når snakken falder på det kommende helårs skianlæg på Amager Bakke.

Men nu er der ikke længere grund til tvivl. CopenHill - som kommer til at stå for driften af skianlægget - har netop udgivet en fem-minutters kortfilm i samarbejde med dansk skiløbs ’grandold-man’ Thomas Uhrskov.

Uhrskov rejser til Bergamo i Italien, hvor skiplasten produceres og kan testes. Og selvom temperaturen denne sensommerdag sneg sig op over 20 graders varme, er det tydeligt at mærke begejstringen for underlaget og skioplevelsen.

De fleste kender nok Uhrskov fra de utallige TV-serier "På ski igen", "På ski igen, igen", "To på ski" osv. Den nye kortfilm vækker derfor glæde hos de mange fans, da Uhrskov benytter sin velkendte og folkelige fortællerstil til at give gode råd omkring underlaget, udstyret, niveauet samt børneskiløb på CopenHill.

Og hvis kortfilmen skulle give de skiinteresserede lyst til at forære deres venner eller familiemedlemmer den helt rigtige gave under træet i år, så kan man allerede nu købe gavekort til skioplevelser på CopenHill via deres hjemmeside.

Se den fulde video på HER.

Læs mere om CopenHill og se priser på www.copenhill.dk.


BAGGRUNDSINFO

Uklarhed om ’plastikskiløb’ dannede rammen for produktionen

Forud for produktionen af kortfilmen, blev der foretaget en dybdegående analyse af potentielle gæster på CopenHill. Det viste sig at det er almenkendt i befolkningen, at København får et skianlæg på toppen af Amager Bakke. Men det viste sig -som forventet - også, at viden omkring den faktiske skioplevelse på underlaget var begrænset.

Det blev derfor besluttet at lave en oplysende og informativ kortfilm. for at give folk svar på de spørgsmål som ofte opstår, når snakken falder på Amager Bakke og skiløb. CopenHill valgte at alliere sig med dansk skiløbs ’grand-old-man’ Thomas Uhrskov, som den troværdige og objektive fortæller.

Urban Ski Lab i Italienske Bergamo blev valgt som location. Det er her det kunstige skiunderlag Neveplast, som netop nu er ved at blive færdiglagt på CopenHill, produceres og kan testes.


CopenHill - Københavns nye vartegn

Tagparken på det 85 meter høje prestigebyggeri tegnet af Bjarke Ingels Group, kommer udover en 430 meter lang skibakke til at indeholde følgende; Nordeuropas højeste klatrevæg, et stinetværk til løb og vandring, et skicenter med udlejning, butik og afterski/café, samt en restaurant på toppen med panoramaudsigt over Øresund og Københavns skyline.

Det vil være gratis at besøge tagparken på CopenHill, mens der opkræves betaling for at benytte skianlægget.

Læs mere om anlægget og se priser på www.copenhill.dk.