Vind og Vejr på CopenHill


Hos CopenHill vil vi gerne sørge for, at alle vores gæster får den bedste oplevelse

Vejret er en faktor på CopenHill, og vi sørger for at tage de rette sikkerhedsforanstaltninger, så alle får den bedst mulige oplevelse hos os - både på ski, i vandrestøvlerne og i skicaféen.

Vi følger DMI og lufthavnens parametre for sikker færden, i tilfælde af at der forekommer kraftige vindstød på Amager Bakke. De rekreative faciliteter (skibakken, løberuten, klatrevæggen m.m.) befinder sig i ca. 80 meters højde, hvorfor det er vigtigt at foretage de rette sikkerhedsforanstaltninger for alle besøgende.

Yderst sjældent er vi dog nødsaget til at holde lukket grundet kraftige vindstød. Hertil gør CopenHill sit ypperste for at informere om dette, således alle kan få den bedst mulige oplevelse på Amager Bakke. Alle skigæster, der har booket til dagene, hvor vi holder lukket, får derfor tilbud om at rykke deres skitid til en ny dag, der tilgodeser vores gæster. På CopenHill står vi på ski i alt slags vejr; regn, sne og solskin. Vi er dog nødt til at tage de rette sikkerhedsforanstaltninger for stærk vind, da vi gerne vil sørge for, at alle vores gæster får den bedst mulige oplevelse på Amager Bakke.