Driftspartnere

Læs om CopenHill's driftspartnere her

CopenHill er henrykte over, at vi har fået en række talentfulde samarbejdspartnere i forbindelse med at drive anlægget på Amager Bakke.

Snowminds Ski SchoolHvem er I?

Ski School Snowminds er en del af danske Snowminds, der hvert år hjælper hundredvis af skientusiaster med at blive certificerede ski- eller snowboardinstruktører rundt om i verden.

Snowminds blev skabt ud fra en dyb passion for skiløb og et ønske om at hjælpe andre med at få unikke oplevelser på ski. I dag er Snowminds’ et af verdens førende ski- og snowboarduddannere og har instruktører fra hele verden på 6 kontinenter.

Alle vores skiinstruktører og snowboardlærere er internationalt certificerede instruktører og har erfaring med skiundervisning fra lande som fx Australien, Canada, Japan, New Zealand og Østrig, hvoraf mange har startet.

Vi underviser også for vores søsterselskab, Skimundi, hvor du kan bestille undervisning hos os i Østrig.

Hvis du er interesseret i at blive ski- eller snowboardinstruktør og arbejde i fx Australien, Canada, Japan eller Østrig, så læs mere på Snowminds hjemmeside her.

Hvorfor har I valgt at blive driftspartnere med CopenHill?

Vi er stolte af at kunne bidrage til det ambitiøse CopenHill projekt. Tænk engang - verdens første skiskole på toppen af et forbrændingsanlæg. Vores mål er at skabe en professionel og alsidig skiskole ud fra Snowminds værdierne om tryghed, fællesskab og oplevelser for livet. Dette vil vi bl.a. gøre ved at samle et topmotiveret instruktørteam, der med erfaring og sprogkompetencer fra mange lande kan være med til at sprede glæden ved ski og snowboard til CopenHill’s besøgende.

Hvad er jeres vision og hvad vil I gerne bidrage med hos CopenHill?

Vi bidrager med en stor viden om hele skiverden. Med mange dygtige, motiverede og sprogligt begavede skiinstruktører i ryggen vil vi være med til at gøre CopenHill til Københavns attraktion nummer ét med skiløb og skiundervisning i højsædet.

Hvad glæder I jer mest til?

Vi glæder os til at se dig på CopenHill og give dig en oplevelse for livet.

Salomon Brand StoreHvem er I?

Salomon blev startet i 1947 i hjertet af legendariske Annency ved foden af de Franske Alper. Salomon er et rendyrket mountain-sports brand der laver kvalitetsudstyr til skisport, bjergløb, vandring og outdoor.

Hvorfor har I valgt at blive driftspartnere med CopenHill?

CopenHill som et bjerg-, ski- og outdoormiljø i storbyen harmonerer med Salomons værdier og visioner om at være det bedste multisports brand på markedet. Salomons produkter er skabt til bjergene - forholdene kunne ikke være bedre.

Hvad er jeres vision og hvad vil I gerne bidrage med hos CopenHill?

Salomons vision er at skabe et unikt miljø gennem events i Salomon Brand Store samt at levere kvalitetsprodukter til CopenHills gæster.

Hvad glæder I jer mest til?

At Salomon sammen med CopenHIll kan tage ski- og trailløb til nye højder i Danmark.


RE:

RE: drifter og bygger den digitale del af Copenhill. Som eksperter i billetsystemer og medlemshåndtering er RE: den perfekte digitale partner for Copenhill.
www.re-cph.com