Vinterferie 2024

Vinterferien bringer ofte tankerne hen på skiferie med sneklædte landskaber, varm kakao og sjove kælketure. Men hvad gør man, når udlandet ikke står på programmet, og sneen mangler i Danmark? CopenHill har svaret!

I hele uge 7 holder CopenHill åbent fra kl. XX til kl. XX, og det gælder både skibakken, kælkebakken samt den hyggelige udendørs og indendørs café. Det betyder, at du kan tage på skiferie lige her i Kø-benhavn uden at gå på kompris med både ski og hygge. Så hop på skiene eller snowboard, kast dig ned ad kælkebakken, tag på skattejagt eller rundvisning, eller udfordr dine venner og familie i ski in-spireret 5-kamp. Kort sagt, du kan få en fantastisk sjov og underholdende vinterferie på Danmarks fedeste skibakke!
Når sulten melder sig, kan du bestille velsmagende surdejstoast, pandekager og snacks i vores rooftop café. Og er du tørstig, serverer både den indendørs og udendørs café lækker varme kakao, kaffe eller en kølig øl til de voksne.
Du kan allerede nu booke din skitid her! eller læse mere om alle vores spændende aktiviteter lige her!.

Hvis du har vinterferie i uge 8, skal du selvfølgelig ikke gå forgæves. CopenHill har nemlig åbent alle ugens dage også i uge 8. Husk at holde dig opdateret på vores hjemmeside om åbningstider med mere.

Glæd dig til en sjov og aktiv vinterferie hos os!