Kælkning


Prøv CopenHill's kælkebakke året rundt. Det er SÅ sjovt!


Kælkning på CopenHill

Er du ikke til ski eller snowboard, så lej istedet en af vores sjove kælke og rutsh afsted på CopenHill's kælkebakke. Alle er velkomne, og man kan kælke året rundt!



Booking er ikke nødvendigt på forhånd. Man dukker bare op indenfor skiløbåbningstiden (se åbningstider her). Vi åbner gerne op for kælkning uden for normal åbningstid, hvis I er en større gruppe eller har et event i ønsker at afholde. For mere info eller booking af gruppe og kælke-events skriv til: sales@copenhill.dk.

Pris: 50 DKK pr. person for ubegrænset antal ture (der indføres 30 minutters begrænsning, hvis der er kø). Betaling foregår via MobilePay hos liftpersonalet i bunden af pisten.

OBS: Plastikunderlaget kræver specialdesignede kælke, så man kan og må IKKE medbringe sin egen kælk.

Ved specielle events udvider og forlænger vi kælkebakken, så folk med trang til ekstra sus i maven og vind i håret kan lege med. Hold øje med vores hjemmeside for offentliggørelse af ekstraordinære kælke-events!

Vær opmærksom på, at der kun kælkes i bunden af skibakken langs den første magic carpet-lift. Det er kun tilladt at kælke indenfor det afmærkede område.
Ligeledes anbefales det, at iføre sig praktisk tøj, da man kan blive beskidt.


Yderligere retningslinier for kælkning på CopenHill findes her: Retningslinier kælkning på CopenHill