Løb, Hike & Træning


Udnyt CopenHill's alsidige landskab og få en oplevelse udover det sædvanlige!Løb

På CopenHill kan du nyde talrige muligheder for at være aktiv - én af dem er bjergløb op ad "CopenHill Tracket". Når du løber op ad ruten på CopenHill, får du automatisk lyst til at forbedre din præstation og teste enten, om du kan løbe hele vejen, eller om du kan sætte personlig fartrekord. Vi afholder jævnligt konkurrencer om, hvem der kan løbe hurtigst til toppen. Vi arrangerer også spændende løbsserier med "bjergløb" som omdrejningspunkt, så alle har muligheden for at prøve kræfter med hældningsprocenterne på mellem 5% helt op til 35%.

Der er ikke blot én vej til toppen af CopenHill. Stisystemerne og trapperne giver mulighed for at sammensætte flere forskellige ruter - den korteste tur til toppen er ca. 450 meter. Kom ud og få pulsen op på Københavns bjerg inden for vores åbningstider.
Hike

Er du interesseret i at nyde det grønne naturlandskab på CopenHill? Det er der rig mulighed for, da du både kan benytte dig af stisystemerne eller trapperne på begge sider af skibakken. Ruterne tager dig igennem et spændende grønt landskab, der lægger op til aktiviteter i form af en dejlig picnic i buskadset, en bjergvandring ved solnedgang eller blot til at nyde udsigten udover København i 85 meters højde.

Det er værd at nævne, at Amager Bakke er offentlig tilgængelig inden for vores åbningstider, hvilket betyder, at du kan bevæge dig op ad CopenHill Tracket, stisystemerne, trapperne og elevatoren helt gratis. Dette er selvfølgelig med forbehold for events samt vind og vejr. Nyd de forskellige aktiviteter som er i gang på bakken og få dig en forfriskning på toppen.
Urban Training - Street Fitness

Hvis der er flere kræfter i behold efter en vandre- eller løbetur til toppen, kan cardio-træningen kombineres med urban training - street fitness i 78 meters højde. CopenHill har installeret forskellige fitness-stativer, der indbyder til pull-ups og armgang samt andre alternative træningsformer. Vi vil afvikle yoga m.m. i givne perioder med en afslappende og idyllisk udsigt over Øresund.