Kontakt

Ønsker du et interview med CopenHill A/S eller at tage billeder fra taget, kontakt os da på info@copenhill.dk.

Firmaevents, udflugter og arrangementer

Vi tager allerede nu imod bookinger af fremtidige events, hvad enten det er firmaevents, skoleudflugter, julefrokoster, polterabends eller lignende, så har vi en unik oplevelse der venter.

Skriv til events@copenhill.dk for at starte dialogen op og modtage et tilbud på dit næste arrangement

Vi tilbyder allerede nu helt unikke besøg med rundvisning på byggeriet, hvor man kan opleve det spektakulære projekt helt tæt på, og nyde udsigten over København og sundet.

GAVEKORT OG JULEGAVER

Vi sælger allerede nu gavekort til en stor ski-oplevelse på bakken. Send en mail til sales@copenhill.dk for mere information vedr. gavekortet.

Vi har også sammensat årets julegave til både firmaer og privat personer, og du er mere end velkommen til at kontakte os for nærmere detaljer. Se mulighederne her: CopenHill Julegaver 2018

Sponsorater og partnerskaber

Ønsker du at indgå i partnerskab med Københavns nye vartegn for bæredygtighed, sundhed og gode oplevelser, så kan du være med til at give vores brugere og følgere den bedste oplevelse.

Kontakt os på info@copenhill.dk for nærmere detaljer.

Job

Vi glæder os til at sætte det stærkeste hold til at servicere vores brugere, partnere og kunder. Hvis du allerede nu går med drømme om at blive tilknyttet organisationen så hører vi gerne fra dig på info@copenhill.dk.