Ski & Snowboard

De fleste drømmer om at have en skibakke i baghaven. Nu er drømmen blevet til virkelighed!

Book din skitid her


Læs her om skimulighederne på CopenHill:

Nu har du og din familie, venner, kollegaer og skolekammerater mulighed for at stå på ski og snowboard midt i byen!

Skiløb er en aktiv sport som er fysisk krævende. Men det er også en alsidig og super sjov sport, når den deles med andre.

Vi ønsker at skabe et stort fællesskab omkring skibakken. Derfor har vi skabt SKI365, som er Danmarks nye skisport-community for alle, der er lige så vilde med ski og snowboard, som vi er! Her vil ligesindede i fremtiden kunne finde fordele, tilbud og events.

Er du nybegynder, en haj til ski, freestyler, hygge-skier, mand, kvinde, dreng, pige, tyk, tynd, høj eller lav, så er du en del af fællesskabet. Vi har noget for enhver. Der er både rød/sort, blå og grøn piste. Derudover er der også en slalom bane, free-style park, og selvfølgelig et område for de mindste. Her vil vores forskellige skilifte transportere dig op i terrænet.

Har du ikke dit eget udstyr, så fortvivl ej. Steep and Deep som står for CopenHill udlejningen, står klar med mange års erfaring indenfor skipleje, indstillinger og service, så du kommer godt igang med skiløbet.

Skiskole er noget alle kan have glæde af. Skal du på din første skiferie, lige være sikker på benene inden du skal på den årlige skiferie, eller vil du bare holde skiløbet ved lige og udvikle din teknik? Så anbefaler vi at du booker en skiinstruktør sammen med din skitid.