Ski & Snowboard


De fleste drømmer om at have en skibakke i baghaven. Nu er drømmen blevet til virkelighed!


Book skitid


Læs her om skimulighederne på CopenHill:


Nu har du og din familie, venner, kollegaer og skolekammerater mulighed for at stå på ski og snowboard midt i København! Skiløb er en aktiv og fysisk krævende sport, men også alsidig og super sjov i fællesskab med andre.

Om du er nybegynder eller erfaren på pisten gør ikke forskellen for os. Vi har lidt til enhver smag, da den øverste del af skibakken er karakteriseret som en sort/rød pist, mens den midterste og nederste del er karakteriseret som en blå/grøn pist.

Derudover er der også en slalom bane, freestyle park og selvfølgelig et område for de mindste. Liftsystemerne består af 4 lifte, hvor de nederste 3 er magic carpet lifte, mens den øverste til det stejle stykke er en tallerkenlift.

Har du ikke dit eget udstyr, så fortvivl ej. Steep & Deep står for skiudlejningen hos CopenHill og har mange års erfaring indenfor skipleje, indstillinger og service, så du kommer godt i gang med skiløbet. Du kan også benytte dit eget udstyr.

Underlaget er lavet af Neveplast (grøn plastik), og derfor er det vigtigt, at man smører sine ski på siliconemåtterne hver gang, man kører ned ad skibakken. Dette hjælper med, at der ikke opstår friktionsvarme under skiene. Kanterne på skiene bliver slidt en smule hurtigere på Neveplast end ved normalt skiløb på sne. Af den årsag anbefaler vi, at man ikke benytter sine spritnye ski med nyslebne kanter hos CopenHill, inden man f.eks. tager på skiferie.

Skal du på din første skiferie eller blot holde skiløbet ved lige og udvikle din teknik? Så anbefalier vi, at du booker en skiinstruktør fra Snowminds i forbindelse med din booking af skitid. Dermed sikrer du dig, at dit potentiale bliver udnyttet fuldt ud.


Vi ønsker at skabe et stort fællesskab omkring skibakken. Derfor har vi skabt SKI365, som er Danmarks nye skisport-community. SKI365 er for alle, der er lige så vilde med ski og snowboard, som vi er! Her vil ligesindede i fremtiden kunne finde fordele, tilbud og events, der handler om at være aktive sammen.