FAQ

Få svar på dine spørgsmål inden dit besøg på CopenHill!

Dette er de mest stillede spørgsmål fra vores gæster, skiløbere og brugere.

ÅBNINGSDATO OG ÅBNINGSTIDER

CopenHill åbnede officielt den 4. oktober 2019.

Se afsnittet "Åbningstider" for nærmere information om vores åbningstider her.

BOOKINGSYSTEM

Hvordan booker jeg skitid?

Booking af skitid foregår i vores bookingsystem. Det kan tilgås her.
Tilgå også denne video, som viser en step-by-step guide for, hvordan du booker skitid. Se den her.

Hvordan indløser jeg mit gavekort?

Når du har valgt dato, antal timer og tidspunkt, skal du bekendtgøre navnene på dig selv og evt. dem, som du booker for. Hertil kan du indtaste din tilsendte voucherkode, som du fik i forbindelse med køb af gavekort. Beløbet fra gavekortet modregnes i din booking af skitid, og dit gavekort indløses.

GAVEKORT

Hvad kan jeg bruge mit gavekort til?

Hvis du er så heldig, at have modtaget et gavekort til CopenHill kan du bruge det til alle produkter, der fremgår via copenhill.dk/booking. Det vil sige booking af skitid, leje af udstyr, forsikring, fordelskort, samt årskort. Gavekortet kan altså ikke bruges i vores bar og café, til køb af udstyr i Steep & Deep eller kælketider.

PRISER OG ÅRSKORT

Er der børne/senior/studenter rabat?

Børn under 10 år står på ski til reduceret pris – se vores priser her.
For seniorerne og studerende vil der regelmæssigt blive afholdt særlige arrangementer til fordelagtige priser.

RACE OG FREESTYLE

Er der mulighed for at træne portløb?

Ja, der er sat en portbane op på den stejle del af skibakken – her kan du få taget tid og konkurrere med/mod dine venner.

Er der en Freestyle Park?

Ja, vi er glade for at se, hvor meget freestylerne elsker muligheden for at hænge ud og øve sig på vores blandede obstacles. Der er lidt til enhver smag fra flat box til rainbow rail. Vi er også i gang med at lave et workshop område, hvor dedikerede ildsjæle selv kan lave/designe deres næste obstacle.

UDSTYR

Kan man leje udstyr på Copenhill?

Ja, i vores skicenter står Steep & Deep klar med skiudlejning. Her kan du leje alt udstyr og boards.
Hvis du skal leje udstyr, så kom 30 min. inden din ski-tid starter, så du kan få udleveret udstyret. Udstyret skal afleveres i skiudlejningen igen senest 30 min. efter din ski-tid slutter.

Kan man købe udstyr på Copenhill?

Ja, i Steep & Deep findes alt hvad hjertet begærer for at blive klar til din ski-tid.

Kan man bruge sine egne ski?

Ja, du er meget velkommen til at bruge dit eget udstyr, så længe det er ordentligt vedligeholdt. Husk at tjekke dine ski eller snowboard løbende i forbindelse med slitage. Hvis dine ski er for slidte, tilbyder skiudlejningen gratis låneski, mens dine egne ski er til service. Hør mere om dette i skiudlejningen.

Kan man opbevare sit udstyr?

Vi arbejder i øjeblikket på en løsning.

Slider underlaget på ski og snowboards?

Ski:

Man må og kan benytte eget udstyr på skibakken. Vi har erfaret at ski af god kvalitet med fremstillingsmetode ”sintered base” har mindre risiko for at få skader som følge af friktionsvarme, men det er ikke en garanti. For enden af skiliften findes en sort silikone pude, som skiene skal køres henover. Her vil skiene blive tilført et lag silikone, som sammen med silikonen på skibakken, gør at skiene glider på underlaget. Kig for en sikkerheds skyld jævnligt efter om der er tegn på skade på skiene. Hvis du kører med høj hastighed forøges risikoen for at friktionsvarmen beskadiger basen på skiene. CopenHill yder ikke nogen garanti eller erstatning for beskadigede ski.

Snowboard:

Man må og kan benytte eget udstyr på skibakken. Vi har erfaret at snowboards af god kvalitet med fremstillingsmetode ”sintered base” har mindre risiko for at få skader som følge af friktionsvarme, men det er ikke en garanti. Vi har set tilfælde, hvor nogle board typer bliver beskadiget. Det skyldes primært, at brugerne ikke har kørt tilstrækkeligt grundigt over den sorte silikone pude, som er monteret for enden af hver lift, samt ikke holdt øje med deres snowboards løbende. Hvis du kører med høj hastighed forøges risikoen for at friktionsvarmen beskadiger basen på snowboardet. På board er det særligt vigtigt jævnligt at kigge efter om der er tegn på skade på boardet. CopenHill yder ikke nogen garanti eller erstatning for beskadigede boards.

Er hjelm obligatorisk for alle?

Det er obligatorisk for alle under 18 år at bære hjelm på skibakken. Alle andre anbefales på det kraftigste at tage sikkerhedsmæssige forholdsregler og bære hjelm under skiløb.

PÅKLÆDNING OG VEJRFORHOLD

Er det muligt at stå på ski hele året rundt?

Ja det kan man – kom frisk og stå på ski i både regn, sne og solskin. Hvis det regner, bliver underlaget lidt glattere, og det bliver kun sjovere at stå på. Hvis det sner – helt perfekt, velkommen til et par timers skiferie!

Hvilket tøj anbefaler I at have på?

Vi har ingen specifikke krav om påklædning, men anbefaler lange bukser og ærmer samt handsker, for at begrænse skader ved fald. Vær opmærksom på, at silikonen på bakken er fedtet. Det kan smitte af på tøjet, hvis man for eksempel bærer skiene over skulderen eller vælter på bakken. Se eventuelt videoen med Thomas Uhrskov, hvor han forklarer om udstyr og underlaget her.

Går mit tøj i stykker, hvis jeg falder?

Afhængig af hvor vildt styrtet er, kan tøjet godt få mærker eller blive slidt. Silikone-underlaget på bakken kan også give mærker på tøjet. Vær opmærksom på, at silikoneunderlaget er klæbrigt og kan sætte sig fast på tøjet, hvis du bærer dine ski over skulderen eller på anden måde kommer i kontakt med underlaget.

BØRN

Er der et børneområde?

Vi elsker børn! Og vi har gjort vores bedste for at tilbyde børnene den bedste oplevelse på CopenHill. Vi arbejder på et dedikeret børneområde ved foden af bakken, og udover det vil vi holde mange børnearrangementer året igennem.

Kan børn stå på bakken uden forældre?

Børn er velkomne til at stå alene på bakken, og forældre kan benytte vores hiking trail eller trapperne i siden af bakken, til at følge børnene fra sidelinjen. Nyd gerne udsigten og synet af skiløberne fra vores flotte bænke, der er sat op i siden langs skibakken.

Hvor tidligt kan børn starte?

Der er i realiteten ingen regler for hvor tidligt børn kan starte med at løbe på ski på CopenHill, men vi anbefaler at de minimum er fyldt 3 år, for at sikre at børnene får en god oplevelse og kommer godt fra start. Vores skiskole får nybegyndere godt i gang, og øvede godt videre. Skiskolen drives af Snowminds, hvor instruktørerne elsker at hjælpe børnene godt i gang!

GRUPPER & EVENTS

Jeg vil gerne booke skiløb for en gruppe – hvordan gør jeg?

Hvis I er en gruppe, som gerne vil på ski sammen, kan I booke tid online via vores online booking system.
Følg med på CopenHills sociale medier eller bliv medlem af vores SKI365 community for at være blandt dem der får info først.
I forbindelse med booking af skiløb kan I samtidig bestille forplejning, booke bord eller andre aktiviteter. Vi kan kontaktes via sales@copenhill.dk.

Hvem skal jeg kontakte, hvis jeg gerne vil afholde et arrangement på CopenHill?

Send os en mail på sales@copenhill.dk. For konkrete tilbud (særlige aktiviteter/faciliteter) samt hvis I er en virksomhed, kan vi kontaktes via sales@copenhill.dk. Omhandler arrangementet kun skiløb, skal I booke skitid via vores online booking system.

GENERELT

Er det muligt at kælke på skibakken?

Det er muligt at kælke på skibakken indenfor vores åbningstid. Skiunderlaget kræver specielle kælke, så man må og kan ikke medbringe sine egne kælke. Man skal istedet anvende de kælke der udlejes for foden af skibakken. Vi afholder også separate kælkearrangementer flere gange om året – og man kan leje den nederste del af skibbaken specifikt til et arrangement. Hold øje med vores hjemmeside for mere info.

Må man medbringe husdyr på Amager Bakke?

Det er ikke tilladt at medbringe husdyr (f.eks. hunde) på tagfladen eller i skicentret. Servicehunde er en undtagelse og må gerne medbringes.

Er der omklædning og badefaciliteter?

Der kan klædes om på skicenterets toiletter eller i prøverum, men vi har desværre ingen badefaciliteter.

Kan man opbevare sit tøj under skiløb?

Det er muligt at opbevare sit tøj i skicenterets toilet-gang, men det er på eget ansvar. Der er pt. ingen aflåste faciliteter eller muligheder for opbevaring.

Hvordan er parkeringsmulighederne?

Der er 350 offentlige parkeringspladser lige ved skicenteret.

Hvor lang tid før min bestilte tid skal jeg komme?

Det er helt op til dig. Vi anbefaler at komme i god tid og senest 30 min. inden ski-tiden starter, så du er klar til at tage skiliften når tiden begynder. Husk at påregne eventuel tid til at leje/købe udstyr og afhentning af liftkort i skicenteret.