Klatring


Prøv kræfter med verdens højeste klatrevæg i midten af København!Den ene side af CopenHill er benyttet til en ekstrem aktivitet som fuldender missionen om at lave bjergsports-aktiviteter i en storby uden nævneværdige højdemeter

Klatrevæggen er verdens højeste bygget til formålet på 85 meter med en bredde på 10 meter. Den er bygget som en rigtig sportsklatrevæg med forskellige vinker og hældninger samt fremspring og overhæng. Der er 10 ruter til toppen i varierende sværhedsgrad – ingen af ruterne er dog egnede for begyndere.En sportsklatrevæg af denne højde er helt unik. Den klatres i fire reblængder med mellemstationer. Derfor kræves der en ”multi-pitch certificering” fra Dansk Klatreforbund for at få lov til at klatre på væggen. Dette betyder altså, at det kun er erfarne og uddannede klatrere, der har muligheden for at klatre til tops.

Dansk Bjerg- og Klatreklub/ Blocs & Walls står for aktiviteterne på væggen. Du kan læse mere om klatrevæggen, adgangskrav, bookning af kurser åbningstider mv. på klubbens hjemmeside.