Om Os


Hvem er vi?

CopenHill er Københavns epicenter for urban mountain sport. Vi tilbyder en række outdoor aktiviteter midt i byen. Her kan hele familien være aktive sammen på ski, i løbe- eller vandreskoene eller på klatrevæggen.

CopenHill er en unik mulighed for at dyrke de aktiviteter på et niveau og i en højde, der indtil nu ikke har været muligt i byen. Vi er også et offentligt tilgængeligt rekreativt område med café, restaurant, musik og klassisk afterski stemning.

Alt sammen med byens absolut bedste udsigt.

Vores mission

Ingen bestiger et bjerg i en lige linje. I stedet plotter man milepæle, der fungerer som delmål mod toppen. På samme måde repræsenterer CopenHill et bjerg af muligheder. Et bjerg hvor vores gæster alt efter ambition og lyst kan deltage i aktiviteter eller sociale arrangementer, der passer til dem.

Vi motiverer vores gæster til at være aktive sammen. Det gør vi, fordi vi ved, at mennesker der er aktive sammen, får mere end bare oplevelsen med hjem. Vi vil være stedet, hvor familier tilbringer tid sammen, hvor venskaber formes, hvor studerende har et frirum, og hvor alle folk i København kommer hen for at slappe af, træne eller have det sjovt sammen.

Uanset om vores gæster står på ski, løber, vandrer, klatrer eller bare benytter bjergets faciliteter til at være sammen, er det vores mission at være dem, der gør det muligt og sjovt for alle at nå deres top.

Vi vil være alles højdepunkt og skabe minder, der varer ved.

Drømmer du om at arbejde på CopenHill?

Læs mere her.


Team CopenHill

Victor Walbom

Direktør

info@copenhill.dk

Alexander Ringling

Sales Manager

sales@copenhill.dk

Jakob Ebskamp

Content Manager

jakob@copenhill.dk

Astha Dhole

Bar og Event Manager

astha@copenhill.dk