Påskekyllinger, gækkebreve og frokost på CopenHill!

CopenHill holder åbent i påsken. I anledningen af påske kan du hjælpe med at tælle forsvundne påskekyllinger, klippe gækkebreve eller nyde en lækker påskefrokost med én af Københavns bedste udsigter! Vi har åbent fra 10.00 til 17.00 fra d. 3. til 10. april.

Åh nej! En masse små påskekyllinger er løbet bort og faret vild på CopenHill... Hjælp os med at tælle dem alle på vej op ad trapperne. Modtag i rooftop baren et påskeæg som tak for din store indsats. Nævn blot antallet af påskekyllinger, du har set på din vej!

I påsken har CopenHill ændrede åbningstider. Det vil sige, at vi fra d. 3. april til og med d. 10. april holder åbent alle dage fra kl 10.00 - 17.00. Åbningstiderne gælder for både gående, skiløb/kælk samt vores rooftop- og indendørs bar.

Hele påsken kan du gratis klippe flotte gækkebreve i vores indendørs skicafé!

Fra d. 3. til 10. april er det muligt at bestille en påskefrokost på toppen af CopenHill. Påskefrokosten består af 2 stk smørrebrød, en øl og snaps per person. Påsketilbuddet koster 199,- per person. Frokosten nydes i 78 meters højde i vores udendørs rooftop bar - med mulighed for at at rykke indendørs, hvis vejret ikke er herefter.
Smørrebrødet er uspecificeret. Vi tager derfor ikke imod specifikke ønsker. Er der allergier, vi skal være opmærksomme på, må dette naturligvis gerne nævnes.
For at nyde en lækker påskefrokost til en fantastisk udsigt, skal dette bestilles hverdagen før inden kl 12.00 (senest kl 12 torsdag for bestilling i weekenden) på sales@copenhill.dk. Skriv i emnefeltet “påsketilbud”.