Tegnekonkurence på CopenHill

Hej alle seje børn og deres fantastiske forældre!

Vil du gerne have chancen for at sætte dit eget præg på CopenHills helt nye liftkort? Så skal du komme og være med til vores tegnekonkurrence! Kom ud på CopenHill og lav dit helt eget flotte design til vores liftkort.
Hvad end du kan lide at tegne, er du velkommen til at lade din fantasi få frit løb. Vi vil dog elske at se noget med ski og CopenHill i din tegning!

Du kan møde os i vores hyggelige Rooftop café. Bare sig hej i baren, og fortæl dem, at du gerne vil tegne med i konkurrencen om det nye liftkort-design. Når du er færdig med din tegning, kan du bare lægge den i postkassen, og så er du officielt med i konkurrencen!

Konkurrencen løber fra den 22. marts til den 1. april.

Vi trækker en heldig vinder den 5. april! Og ved du hvad? Vinderen får deres tegning trykt på det helt nye liftkort! Derudover vinder du en skitur på CopenHill sammen med din familie. Hvor fedt er det ikke lige?

Bare husk, konkurrencen gælder kun for børn mellem 2 og 12 år. Så frem med de farverige tuscher, og lad os se dine kreative ideer! Sørg for at din tegning har tydelige farver, og at motivet er centreret, da bunden og kanterne muligvis skæres fra.

Skriv også dit navn og din alder på bagsiden af din tegning, samt en forælders mobilnummer og e-mailadresse. Så kan vi kontakte jer, hvis du bliver den heldige vinder!

Vi glæder os til at se alle jeres fantastiske tegninger!

Dato: 22 marts til 1 april 2024
Tid: Kl. 10 til 17
Sted: CopenHill, Vindmøllevej 6, 2300 København
Tilmelding er ikke påkrævet.

Masser af skihilsner, Teamet fra CopenHill