Vindertur til Lenzerheide

Vinderne af CopenHill og Audi’s store konkurrence om en uges skiferie i Schweiz, er netop vendt tilbage efter en uges ophold i Lenzerheide!

Med i vinderpakken var transport t/r med en spritny Audi Q5, ski-udstyr fra CopenHill’s skiudlejning, liftkort samt en uges ophold på hotel Revier i Lenzerheide.

Fredag den 8. marts sendte vi Jesper og hans familie afsted til Schweiz, efter bilen på CopenHill var blevet fyldt op med ski-udstyr. Lenzerheide er en af alpernes endnu uspolerede perler, som ligger i den snesikre del af de schweziske alper. Fra CopenHill teamet har vi selv flere gange besøgt Lenzerheide, og været meget begejstrede for området. Skiterrænet er fantastisk for både børnefamilien og de mere erfarne skiløbere, og har en helt fantastisk udsigt og alpecharme. Værelserne på Revier Mountain Lodge har alle store panorama vinduer, med en smuk udsigt udover bjergene og den snebelagte sø, og det er en oplevelse i sig selv at bo her.

Jesper og hans familie havde en rigtig god uge i Lenzerheide, på trods af at vejret i uge 11 ikke viste sig fra sin bedste side. Jesper fortæller:
"Der var masser af sne, hvilket jo ellers er en luksus i uge 11, men det er ikke altid så fedt at stå i, mens det bare vælter ned. Det var vores første gang på ski i Schweiz, og det var en meget spændende oplevelse. Bjergene er virkelig storslåede og skiløbet godt, men man skal vænne sig lidt til, at skiområdet er bygget lidt anderledes op, end vi kender fra Norden og Østrig. Til gengæld oplevede vi ikke en eneste antydning af liftkø på hele ugen”.

Det er værd at gøre opmærksom på, at skiområdet i Lenzerheide er delt op i 2 (Arosa/Lenzerheide), og hvis den ene del lukker pga. dårligt vejr, kan man godt risikere at strande i det andet område. Det skete for Jesper og hans familie, der kom ud på en længere tur med bus og tog for at komme fra Arosa tilbage til Lenzerheide. Heldigvis tog familien det med godt humør og en positiv indstilling, og den fine tog-tur blev en del af oplevelsen 😊

Hvis du er interesseret i at læse mere om Lenzerheide området, så tag et kig på deres danske hjemmeside her: https://arosalenzerheide.swiss/Landingpages/dk

Hvis du har lyst til at få chancen for at blive vores næste konkurrencevinder, så husk at melde dig ind i SKI365 og bliv en del af vores community! https://www.copenhill.dk/ski365

Konkurrencen sluttede 5. februar 2019, og gavekort vouchers er sendt ud til alle vindere. Tak for jeres deltagelse!