Café & Afterski


Nyd en veloverstået skidag i caféen på ægte afterski manér!


Book arrangement


CopenHill’s skicafé og afterski bar står klar i bunden af skibakken til at servicere jer!

Caféen, som ligger lige ved foden af skibakken, udbyder forskellige muligheder for alle målgrupper. Caféen har åbent samtidig med skibakkens åbningstider, hvilket er gældende for hele offentligheden. Torsdag og lørdag byder på afterski, hvor det også er muligt at booke hele caféen til private arrangementer, fx fødselsdage, firmafester og lignende. For at booke et arrangement, skal du kontakte sales@copenhill.dk.
Læs mere om vores firmarrangementer her.
Læs mere om vores gruppearrangementer m.m. her.

Kombineret med muligheden for rundvisning på Amager Bakke, er det også attraktivt at afholde et afdelingsarrangement med den opløftende oplevelse af at bestige bakken og betragte Københavns bedste udsigt. I caféen kan man nyde en kold øl, sodavand eller en række forskellige snacks, fx toasts og chips.

”Skicenteret bliver en platform for mange glade stunder og multi anvendelse, vi glæder os til at se mødre grupper søndag formiddag og festglade studerende torsdag aften kombineret med morgenmøder for erhvervslivet fredag morgen – det bliver i ægte forstand et tilholdssted for de forskellige miljøer der anvender området rekreativt” siger Mikkel Qvistgaard, som håndterer driften af faciliteterne. Mikkel har erfaring fra mange år i restaurationsbranchen samt event-branchen og er vellidt for evnen til at tænke holistiske koncepter ind til privat- og firmaarrangementer. Derudover er han den ukronede konge af afterski! En stærk kombination af passion og professionalisme som kendetegner den måde hele driften af det rekreative område om Amager Bakke er bygget op omkring.