Persondatapolitik

CopenHill er optaget af løbende at håndtere personoplysninger både sikkert og seriøst og efter de nyeste gældende internationale regler. På denne side kan du få et overblik over, hvordan vi indsamler, behandler og beskytter personlige oplysninger



CopenHill er dataansvarlig for modtagelsen og behandlingen af personlige oplysninger, som vi indsamler til en række forskellige formål (se herunder). Derfor har vi vedtaget denne persondatapolitik, der har til formål at give et overblik over, hvilke oplysninger, vi indsamler om dig, og hvad vi bruger dem til.

Vi informerer også om retsgrundlaget for vores behandling af disse personoplysninger og om de rettigheder, du har som bruger. Samtidig sikrer vi naturligvis, at dine persondata behandles i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Skulle du have brug for yderligere information eller oplysninger, er du velkommen til at kontakte os. Kontaktinfo finder du nederst på denne side.

1.1 Derfor indsamler, behandler og opbevarer vi persondata

CopenHill indsamler, behandler og opbevarer oplysninger om navn, adresse, fødselsdato, telefonnummer, e-mailadresse og køn i forbindelse med følgende formål:

  • Quizzer, Konkurrencer & Events

  • Community-medlemskab i SKI365 (Bemærk, at vi her også registrerer interesser, hvis disse indtastes)

  • Køb af liftkort, medlemskort, gavekort og pakker

  • Nyhedsbreve og markedsføring

  • Login til web (copenhill.dk) og app (copenhill app)



Retsgrundlaget for behandling af disse oplysninger sker i henhold til Justitsministeriet Databeskyttelsesforordnings art. 6, stk. 1 litra b.

Vi anvender også dit navn og e-mail for i øvrigt at kunne komme i kontakt med dig.

Herudover indsamler vi dine personoplysninger til brug for interne markedsundersøgelser, markedsføring og statistik. Ydermere foretager vi videoovervågning på CopenHill’s område i henhold til gældende regler. Disse optagelser gemmes i op til 180 dage, og evt. længere i forbindelse med undervisningsbrug eller dokumentation af strafbare anliggender.

Vi benytter derudover dine personlige oplysninger til at give dig målrettede reklamer eller markedsføringskommunikation, som vi mener, kan være af interesse for dig. For mere information om, hvordan målrettet annoncering fungerer, kan du besøge Network Advertising Initiative’s (“NAI”) uddannelsesside på http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

Du kan fravælge målrettet annoncering ved at:



Derudover kan du fravælge nogle af disse tjenester ved at besøge Digital Advertising Alliance's udmeldingsportal på: http://optout.aboutads.info/.

1.2 Videregiver vi dine oplysninger?

Nej, som udgangspunkt videregiver vi ikke de oplysninger, vi indsamler om dig. Dog kan personoplysninger i visse tilfælde overlades til eksterne samarbejdspartnere, når vi beder disse partnere behandle oplysningerne på vores vegne. Disse virksomheder er databehandlere og behandler kun data efter vores instruks. Databehandlerne må ikke anvende oplysningerne til andre formål end opfyldelse af aftalen med os, og er underlagt tavshedspligt. Vi har derfor indgået skriftlige aftaler med alle databehandlere, der behandler personoplysninger på vores vegne.

Derudover videregiver vi ikke dine oplysninger til tredjeparter, medmindre vi ved lov eller myndighedspålæg måtte blive forpligtet hertil, eller vi har aftalt det med dig i forbindelse med din registrering.

1.3 Hvor længe opbevarer vi dine data?

Vi sletter dine persondata, når de ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som var grunden til vores indsamling. I hvert tilfælde vil det være, når den indgåede aftale er afsluttet.

Dokumentations og opbevaringskrav efter Regnskabsloven indebærer, at vi i hvert fald skal gemme oplysninger om økonomiske transaktioner i 5 år jf. bogføringsloven.

1.4 Hvordan beskytter vi dine data?

Copenhill.dk har implementeret tilstrækkelige tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte dine oplysninger i forbindelse med indmeldelse i SKI365 og køb af varer i webshoppen. F.eks. ved kryptering af kreditkortoplysninger som sikrer at disse er tilstrækkeligt beskyttet, samt at alt kommunikation over åbne netværk foregår over en krypteret linje.

1.5 Hvilke rettigheder har du selv?

I følge Databeskyttelsesforordningen har du selv en lang række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig. De indebærer bl.a.:

  • Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi opbevarer om dig.

  • Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.

  • Du har ret til at anmode om at få slettet oplysninger om dig.

  • Du har i visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.

  • Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger.

  • Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på https://www.datatilsynet.dk.



Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på https://www.datatilsynet.dk.


1.6 Vil du vide mere

Vi håber, at du på siden her har fundet tilstrækkelig og klar information om vores behandling af dine persondata. Skulle du have spørgsmål eller ønsker du at gøre brug af en eller flere af dine rettigheder, er du velkommen til at kontakte os:

CopenHill A/S
CVR-nr: 38005707
Adresse: Vindmøllevej 6
By: 2300 København S
E-mail: info@copenhill.dk
Tlf nr: +45 51941920


Persondatapolitik er senest opdateret 07.08.2019