Velkommen til CopenHill

Københavns epicenter for urban mountain sport


CORONA INFO: Læs mere her

Check vores åbningstider her inden dit besøg

Udforsk vores

Aktiviteter

GO

Ski & Snowboard

Puds din stil af eller prøv ski for første gang!

Læs mere
GO

Løb, Hike & Træning

Vær aktiv på mange måder med vind i håret!

Læs mere
GO

Klatring

Tag den lige linje til toppen af verdens største klatrevæg!

Læs mere
GO

Café & Afterski

Tag plads i vores hyggelige faciliteter og nyd tilværelsen!

Læs mere

Læs om vores

Nyheder & events

Nyhed

Vil du være vores ski-ven i disse dage?

Så giver vi dig en GRATIS voucher til 2 timers skiløb ved køb af gavekort, som du kan give til en ven - så I sammen kan komme på ski på CopenHill på den anden side af corona-udbruddet!

Køb et gavekort for min. DKK 300 via linket, og send en mail til member@ski365.dk for at få din gratis voucher.
Vi glæder os rigtig meget til at se jer alle igen - pas godt på jer selv og hinanden indtil da!

Køb gavekort
Info

Kommende events på CopenHill

Hos CopenHill har vi altid en masse spændende events på tegnebrættet! Følg med her på siden, hvor vores kalender opdateres løbende.

Læs mere

Nyheder fra

Partnere & Venner

CopenHill's løbe- og træningscommunity, RUN365

I foråret 2018 startede et lille løbe- og træningscommunity, RUN365, op med base på skibakken. Hver uge mødes mange løbeentusiaster for at løbe op ad bakken samt deltage i forskellige træningsintervaller. Et dejligt fællesskab med fokus på at være aktive sammen og udøve ægte "bjergløb" i København.

Læs mere

Audi's dokumentar med Jesper Tjäder

Se den flotte dokumentar fra da de to mega stjerner Bjarke Ingels og Jesper Tjäder satte hinanden stævne på toppen af CopenHill. Der snakkes skiløb, bæredygtig byudvikling og begrebet 'hedonistic sustainability', som er hvad det egentligt handler om. Altsammen krydret med lækkert skiløb og imponerende arkitektur og design skud over København.

Læs mere

Saalbach - Race to CopenHill

Heinz Fuchs, formand for Saalbach Hinterglemm Turistbureau, kommenterer: ”Vores brandede gondoler og stolelifter er et perfekt sted for CopenHill gæster at tage sig en hurtig pause og tage nogle fotos. I Saalbach vil der være et Race-To-CopenHill som et ækvivalent. Vi er ivrige efter at se, hvordan vores samarbejde vil udvikle sig yderligere."

Læs mere

Praktisk Information

Værd at vide

Sikkerhed

Sikkerhed er vigtigt for os på CopenHill. Derfor kan du her læse omkring sikkerhed, forholdsregler og generel færden på Amager Bakke.

Læs mere
Vejr

Vejret er en faktor på CopenHill. Tjek derfor altid vejret hjemmefra. Læs mere om bl.a. hvornår vi kan blive nødt til at holde lukket grundet dårligt/blæsende vejr.

Læs mere
Udstyr

Du kan på CopenHill leje udstyr eller have dit eget med. Medbringer du egne ski/snowboard, skal du huske at få det godkendt før start. Læs mere om udstyr og leje her.

Læs mere
Skiskole

Er du nybegynder, eller har du lyst til at udvikle dine ski/snowboard-skills? Så har vi skiskolen med udfordringer til alle niveauer. Læs mere om skiskolen her.

Læs mere
Mad & drikke

På CopenHill er der rig mulighed for køb af mad og drikke. Du finder vores hyggelige skicafé i bunden af pisten og vores restaurant med tagterasse på toppen.

Læs mere
FAQs

Har du andre spørgsmål, du mangler svar på - så kig her i vores FAQ. Ellers er du også velkommen til at kontakte os på e-mail eller tlf.

Læs mere