Før din skitur

VELKOMMEN TIL COPENHILL!

For at sikre at du får det bedste ud af din oplevelse på skibakken, har vi lavet denne velkomst video til dig, som vi anbefaler at du ser inden dit første besøg:


Udover informationen i videoen, vil vi gerne gøre dig opmærksom på følgende ting:

  • Inden du skal på ski, skal du altid booke din skitid online, også selvom du er årskortholder. På den måde sikrer vi os at der aldrig er flere skiløbere på bakken end systemet kan håndtere, og at du får en god oplevelse uden at bruge din tid på at stå i kø til ski-liften. Læs mere om bookings under Vilkår og Betingelser her.

  • Det er vigtigt for alles oplevelse på skibakken, at underlaget ikke bliver beskadiget eller der kommer jord og snavs på bakken. Man må derfor ikke gå på plasticunderlaget på skibakken, hverken med sko eller skistøvler (undtagen i eventuelle nødssituationer).

  • For at få skiene til at glide på bakken, skal du huske at glide over silicone puden ved toppen af liften, så dine ski bliver smurt. Det giver et langt bedre skiløb på bakken, og hjælper til at dine ski ikke bliver beskadiget. Vær opmærksom på, at siliconen fra bakken kan smitte af på tøjet ved kontakt, fx. hvis du bærer skiene over skuldrene eller falder på bakken.

  • Vi håber at du vil tilbringe nogle hyggelige timer sammen med os i baren og/eller i restauranten efter dit skiløb. Til tider kan der være travlt, så book dit bord på forhånd, hvis du vil være sikker på at få plads ved et bord.

  • Under dit besøg på skibakken befinder du dig på toppen af et kraftværk. De meget fintfølende censorer i anlægget, der registrerer at alt er under kontrol, vil sjældent forårsage alarmer, der medfører, at skibakken skal evakueres under kontrollerede forhold for en kort tid. I fleste af disse tilfælde er du berettiget til at få refunderet din skitid som et tilgodebevis, der kan benyttes på et senere tidspunkt. Læs mere om dette under vores Vilkår & Betingelser her.

CopenHill har altid en masse events på programmet. Følg med på vores Facebookside eller Instagram for opdateringer.

Praktisk information kan tilgås nedenfor.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til mange gode timer på CopenHill!


Sikkerhed

Sikkerhed er vigtigt for os på CopenHill. Derfor kan du her læse omkring sikkerhed, forholdsregler og generel færden på Amager Bakke.

Læs mere
Vejr

Vejret er en faktor på CopenHill. Tjek derfor altid vejret hjemmefra. Læs mere om bl.a. hvornår vi kan blive nødt til at holde lukket grundet dårligt/blæsende vejr.

Læs mere
Udstyr

Du kan på CopenHill leje udstyr eller have dit eget med. Medbringer du egne ski/snowboard, skal du huske at få det godkendt før start. Læs mere om udstyr og leje her.

Læs mere
Skiskole

Er du nybegynder, eller har du lyst til at udvikle dine ski/snowboard-skills? Så har vi skiskolen med udfordringer til alle niveauer. Læs mere om skiskolen her.

Læs mere
Mad & drikke

På CopenHill er der rig mulighed for køb af mad og drikke. Du finder vores hyggelig skicafé i bunden af pisten og vores bar med tagterasse på toppen.

Læs mere
FAQs

Har du andre spørgsmål, du mangler svar på - så kig her i vores FAQs. Ellers er du også velkommen til at kontakte os på e-mail eller tlf.

Læs mere