Friday Night Freestyle 1.9.23

FRIDAY NIGHT FREESTYE // Filmpremiere + afterparty

Sommerens Friday Night Freestyle bliver et brag af et event! Med underholdende freestyle konkurrence, stor film premiere på årets nye danske ski- og snowboard film, et vanvittigt tombola-show og selvfølgelig sommerens største dansefest på CopenHill’s rooftop. Det hele er gratis og løber af stablen fredag d. 1 september 2023.

𝐏𝐑𝐎𝐆𝐑𝐀𝐌
18:00 - 20:00: SKI & SNOWBOARD KONKURRENCE + HAPPY HOUR
20:00 - 21:00: PRÆMIEOVERRÆKKELSE + AFTENSMAD
21:00 - 21:30: BUNGEE BREAKERS TOMBOLA SHOW 2.0
21:30 - 22:00: FILM PREMIERE PÅ “SEE YOU SOON”
22:00 - 02:00: AFTERPARTY feat. Gooorm

𝐅𝐈𝐋𝐌 𝐏𝐑𝐄𝐌𝐈𝐄𝐑𝐄 // "𝐒𝐄𝐄 𝐘𝐎𝐔 𝐒𝐎𝐎𝐍"
Bungee Breakers vender tilbage med årets brag af en ski- og snowboard film! Denne gang har hele crewet været en tur i Norske Kvitfjell, hvor de har haft en privat park til rådighed, for at skabe rammerne for deres nye film. Filmen følger crewets op- og nedture, idet de sammen kæmper for at lave den vildeste film nogensinde.
Se traileren til “See You Soon” her

𝐒𝐊𝐈 & 𝐒𝐍𝐎𝐖𝐁𝐎𝐀𝐑𝐃 𝐊𝐎𝐍𝐊𝐔𝐑𝐑𝐄𝐍𝐂𝐄 + 𝐇𝐀𝐏𝐏𝐘 𝐇𝐎𝐔𝐑
Inden filmpremieren kører vi et klassisk FNF railjam. Det handler her om, at lave de vildeste tricks på board og ski, og dermed imponere publikum og dagens dommerpanel. Der vil være flotte præmier til vinderne og alle har mulighed for at stille op. Hele konkurrencen kan opleves helt tæt på fra sidelinjen - det er gratis at deltage og Happy Hour baren sørger for billige drikkevarer undervejs!

𝐁𝐔𝐍𝐆𝐄𝐄 𝐁𝐑𝐄𝐀𝐊𝐄𝐑𝐒 𝐓𝐎𝐌𝐁𝐎𝐋𝐀-𝐒𝐇𝐎𝐖 𝟐.𝟎
Crewet bag filmen afholder et vanvittigt tombola-show, hvor der er en god chance for at vinde nogle virkelig fede præmier og samtidig blive underholdt af diverse skøre lege og udfordringer. Vi snakker det bedste skiudstyr, sejt merch og gratis drikkevarer i baren! Alt indkomst fra tombolaen går direkte til den næste danske ski- og snowboardfilm.

𝐀𝐅𝐓𝐄𝐑𝐏𝐀𝐑𝐓𝐘
Efter filmpremieren bliver der afholdt et legendarisk rooftop afterparty, som kun kan opleves på CopenHills tagterrasse. Der vil være gode priser i baren og lækker dansevenlig musik fra Friday Night Freestyle’s trofaste DJ Gooorm.

Hele arrangementet er gratis, men efter kl. 22:00 vil der være en entrépris på 100kr. Her finder du eventets Facebook-begivenhed.

Vi ses til sommerens Friday Night Freestyle!


Credit: Felix Kunz