Friday Night Freestyle // Pre DM 10/3-2023

ENDELIG - FRIDAY NIGHT FREESTYLE sæsonen er tilbage! Vi starter ud med et helt ekstraordinært event: PRE DM 2023. Vi varmer op til Danmarksmesterskaberne i freestyle ski & snowboard! Her mødes vi til et brag af en skikonkurrence og fest på CopenHill, blot 3 uger inden at DM finder sted i det franske skiområde, Avoriaz. Aftenen kommer til at byde på en tilskuervenlig slopestyle konkurrence efterfulgt af en klassisk CopenHill rooftop party.

Program for aftenen:
18.00 - 20.00: SKI & SNOWBOARD KONKURRENCE + HAPPY HOUR BAR
20:00 - 21:00: PRÆMIEOVERRÆKKELSE + AFTENSMAD
21:00 - 03:00: PRE DM ROOFTOP AFTERPARTY

Ski og snowboard konkurrence + happy hour:
Konkurrencen afholdes i et klassisk slopestyle format, som vi kender det fra Danmarksmesterskaberne. Her gælder det om, at lave det bedste og mest fuldendte gennemløb gennem banen. Konkurrencen vurderes af et kompetent dommerpanel, der beslutter hvem der løber med sejren. Alle kan stille op og der vil blive konkurreret i følgende kategorier; mænd, kvinder, junior på henholdsvis ski og snowboard.
Ønsker du at deltage i konkurrencen, skal du huske at booke din skitid her. OBS: er man deltagende i konkurrencen, betaler man ikke entré for at deltage i afterparty.

Afterparty:
Efter slopestyle konkurrencen starter den store DM fest, som vi kender den fra alperne. Der vil her være velkendte DJ’s, gode priser i baren og stort dansegulv hele aftenen lang. Husk varmt tøj, idet festen finder sted udendørs.

Entré:
For at deltage i arrangementet, kan du købe billet lige her. Det koster 75,- i presale. Køber du først billet i døren på selve dagen, koster det 100,- at deltage.
I billetten er 1 fadøl inkluderet. Køber du presale får du tilmed en 20% rabatkode til skiløb på CopenHill!

Vi ses til årets første FRIDAY NIGHT FREESTYLE!