Jazz på CopenHills rooftop 31. juli

Jazzkoncert på tagterassen 31. juliDenne sommers første jazzkoncert blev en stor succes, og vi måtte melde alt udsolgt og en lang venteliste til arrangementet. Nu får du endnu en chance for at komme med til den ultimative sommeraften.

CopenHill inviterer til en festlig eftermiddag og aften den 31. juli. Nina Stark Kvartet sørger for god stemning med live jazz under hele arrangementet.

Jazzsangerinden Nina Stark har på meget kort tid fået vind i sejlene, og er i skrivende stund på sin første turné. Nina spiller med musikerne Carsten Svanberg (klaver), Kristian Crone (trommer), Niels
Wilhelm Knudsen (kontrabas).

Nina Stark udgav sit debutalbum Organic 17/11-2021.På albummet har Nina samlet en række prominente danske jazzmusikere, som Ole Kock Hansen, Mathias Heise m.fl. som tilsammen har skabt et naturligt, nærværende og ærligt lydunivers, hvor Ninas egne kompositioner og fortolkninger skaber et musikalsk hele med plads til både eftertænksomhed, samt en helt ufortyndet og umiddelbar kærlighed til jazzens store bagkatalog.

Til koncerterne vil du blive præsenteret for albummet Organic samt kvartettens egne fortolkninger af jazzstandarder.
Lyduniverset er nordisk, enkelt, ekvilibristisk og delikat - som lytter har man en helt klar fornemmelse af at være i godt selskab.

Køb billetter til eftermiddag eller aften. Eftermiddagsarrangementet varer fra 14-17, og aftenarrangementet er fra 18-21. En billet koster 120 kr.

På dagen har baren åbent, og der bliver serveret cocktails, vin og øl samt lette anretninger.

Håber vi ses til en fantastisk eftermiddag og aften med god musik og byens bedste udsigt udsigt!

Læs mere og køb din billet via Facebook her