Scandinavian Team Battle vender tilbage

Sensationelt freestyle ski event og legendarisk rooftop afterpartyVi gentager mega succesen igen i år, når verdens bedste freestyle skiløbere kommer til København, for at køre den vildeste konkurrence på CopenHill den 25. juni. Dagen inden varmer vi op med pond skim event, der er åbent for alle.

Vi har for længst lagt vinteren bag os i Danmark, men det betyder ikke, at vi må undvære vilde tricks og god stemning på ski. Med en grøn skibakke i baghaven lægger København som det eneste sted i verden hus til en exceptionel sommer-konkurrence. Den 25. juni dyster nationer som Sverige, USA, Schweiz og Norge mod Danmark om, hvem der kan sætte de vildeste tricks på CopenHill. Den olympiske medaljevinder og verdensstjerne Jesper Tjäder har meldt sin ankomst, og han får selskab af en masse venner fra hele verden.

Konkurrencen foregår på hele Københavns skibakke, og der er fri entré for publikum efter først til mølle-princippet. Sidste år så tilskuerne kæmpe backflips over stolelifte og imponerende rail-runs på slopestyle-banen. I Sverige har Tjäder har lige sat ny verdensrekord i længste rail-slide, så han har helt sikkert masser af underholdning med i posen, og de andre deltagere vil gøre alt for at lande en sejr over den forsvarende Scandinavian Team Battle-vinder.

Når konkurrence er slut, og vi har kåret et vinderhold, er der selvfølgelig fejring på tagterrassen. Du er inviteret med til et legendarisk afterparty med god mad, lækre drinks og dansevenlig musik fra dj-pulten.

Som opvarming inviterer vi til pond skim fredag den 24. juni. Her sætter vi en pool op for foden af bakken, og alle, der har lyst, kan komme og prøve at forcere den sammen med profferne.

Program:

Fredag den 24.
18:00 - 21:00: OPEN POND SKIM EVENT

Lørdag den 25
14:00 - 16:00: PRO WARM UP
15:00 - 16:00: LOCAL SESSION
16:00 - 18:00: SCANDINAVIAN TEAM BATTLE
18:00 - 20:00: FOOD & CHILL
20:00 - 03:00: AFTERPARTY

Hold øje med eventet og tilmed dig her